10. İSOF Tekirdağ Gezimiz

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan AFRİKALI Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 30
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,307

AFRİKALI

Kamp I
Yer
İSTANBUL
Merhebe arkadaşlar,
sitemize açtığım ilk konu oldu bu. Sizlere geçen haftasonu İsof un düzenlediği 10.Tekirdağ kampına yaptığımız gezi notları ve fotoğraflarını sunacağım.
Geziye İstanbul'dan 4 motor ve 6 kişi olarak katıldık. Bende Africa Twin, diğer arkadaşlarımda ise Mustfa'da Süper Tenere, Tuncay'da Bmw 1150 Şükrü'de ise Cbf 500 vardı, Rafet ve İsmet ise ardçı olarak katıldılar.
Cumartesi günü akşama doğru saat 16:30 gibi yola çıktık. Tem yolunu kullanarak Tekirdağ'a vardık. Alışverişimizi yaptıktan sonra yola koyulduk.
Ne yazık ki yolumuzu kaybettik ve uçmakdere mevkiine doğru gitmişiz. Yolda sorduğumuz kişilerin yönlendirmeleri ile geçe 23:00 gibi alana varabildik.
Gidişimiz epey zor oldu doğrusu, biz yolu daha düzgün olan İnecik köyü tarafından değil de diğer taraftan yolu çok bozuk ve çamurlu olan köyden çıktık zirveye.
Neyseki sonunda zirveye varmıştık. Hemen çadırlarımızı kurduk. Ateşimizi yaktık ve sabahtan beri aç olduğumuz için hemen yemeğimizi yedik. Sonra keyifli muhabbetlerden sonra gece 03 ten sonra uykuya yatabildik.
Gece şiddetli fırtınadan bir çadırımız uçsa da sabah olunca koyu bir sisle gözümüzü açtık. Öyle bir ses ve rüzgar vardı ki. Görüş mesafesi en fazla 10 m. idi.
Belki sis kalkar diye öğlenekadar bekledik ama ne yazık ki sis kalkmadı ve zaten herkez de çoktan gitmeye başlamıştı.
Fotoğrafları sırası ile aşağıdadır.
Selam ve sevgilerimle..

Etiketler
Ynt: 10. İSOF Tekirdağ Gezimiz

Yanlış URL den dolayı fotoğraflar küçük olarak yüklendi bundan sonrakiler büyük olacak. Devam ediyorum.

Evvela burada olmanız beni sevindirdi şükrü kardeşim gibidir çok severim kendisini eşi nevriyeyide öyle.etkinliklerimizde bir daha şükrüyede haber vereceğim bana sitem etti. :D neden aramıyorsun abi diye.AFRİKALI.

[Dosyayı Mesajın İçine Yerleştir 1]
[Dosyayı Mesajın İçine Yerleştir 2]
[Dosyayı Mesajın İçine Yerleştir 3]
[Dosyayı Mesajın İçine Yerleştir 4]
[Dosyayı Mesajın İçine Yerleştir 5] (daha çok eklenti)
İzin verilen dosya türleri: jpeg, jpg, gif, gdb, trk, rar, zip, gtm, kml, doc, pdf, sis, sisx, png, gpx
İzin verilen en büyük eklenti boyutu: 1024 KB,

sevgili afrikalı kardeşim resimleri bu kanaldan yüklersen daha rahat olur senin için,alt kısımda cevap ver butonuna tıkla gerisi basit zaten. ;) :D

Ufuk Kardeş merhaba, bilindiği gibi şükrü asvalt motorcusu:smiley:
Fakat zor da olsa bu geziyi güzel bir şekilde tamamladı, Haliyle motoru bu yollara uygun değildi.
Başka etkinlik ve gezilerde görüşmek dileği ile.
Selamlar İyi geceler..

Gece kamp alanına girip çıktığınızı gördüm, o ağır makinalarla o yolu geçmişsiniz, hepinize helal olsun. :smiley:
Keşke tanışabilseydik diyorum. Artık bir dahaki kampa. ;)

SedaOzkok' Alıntı:
Gece kamp alanına girip çıktığınızı gördüm, o ağır makinalarla o yolu geçmişsiniz, hepinize helal olsun. :smiley:
Keşke tanışabilseydik diyorum. Artık bir dahaki kampa. ;)

Alana geç geldiğimiz için kimseyle tanışamadık. Sabah kalkınca da malum, sisten birşey göremedik.
İlginize teşekür ederim. Selamlar.

hasanfb' Alıntı:
Paylaşım için teşekkürler... ;)

Motor tutkusu her yolda yer alıyor bunları sizlerle daha iyi hissediyoruz.. :smiley:

Herzaman mutlu sürüşler diliyorum..

Teşekür ederim Hasan Bey, Her yola uygun bir motor mutlaka vardır.
Bizim motorlarımız ise her yola uyar:smiley:
Selamlar.

Ben şahsım adına ofroad,dalış,ve motosiklet,fotoğrafçılık,etkinliklerini hiç kaçırmayıp etkinliklerine iştirak ediyorum,sizleride beklerim,Mesela hafta sonu BÜYÜKADA,daki etkinliğe ne dersiniz, :D ;)

UFUKK' Alıntı:
Ben şahsım adına ofroad,dalış,ve motosiklet,fotoğrafçılık,etkinliklerini hiç kaçırmayıp etkinliklerine iştirak ediyorum,sizleride beklerim,Mesela hafta sonu BÜYÜKADA,daki etkinliğe ne dersiniz, :D ;)

Büyükada etkinliğinin ayrıntıları nelerdir Ufuk Bey, açılmış bir konu varsa incelemek isterim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,027
Kayıtlı Üye Sayımız
166,771
Kaydolan Son Üyemiz
dralpk

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR