% 100 Ojinal 1994 Defender

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Dj Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 106
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,463

Dj

2x1 OLMADI 4x4
Yer
istanbul
Web
www.myspace.com
Marka Land Rover Fiyat 19500 Tel : 0532 614 66 59
Seri Defender
Model 110 2.5
Yıl 1994 12-25 trafik çıkışı
Km 099000
Renk Beyaz Orjinal fabrika
Motor Hacmi 2500 cm3 Orjinal açılmamış
Motor Gücü 100 beygire kadar
Yakıt Benzin Lpg hiç takılmamış
Vites Manuel
Kapı 5
4x4 Evet

[attachment=1][attachment=2][attachment=1]

DSC03663.jpg

DSC03660.jpg

DSC03655.jpg

DSC03656.jpg

DSC03536.jpg

Etiketler

Ynt: % 100 Ojinal 1994 Defender

AKAZ41' Alıntı:
Araç çok güzel ,bakan sahibi çok iyi bakmışa benziyor.
Araç Tekelde Kullanılmış Pekte Kullanamamışlar genelde kapalı garajda kalmış Yaptığı Km'ın Çoğunu Şehirler Arasında Yapmış
Aracın Orjinal Olmayan yerleri 4 Lastik (stepne hariç) Akü Vantüratör Kayışını Ben Değiştim Bide Karbüratör Tamir Takımı Değiştim onun gibi ufak tefek şeyler

Sizin değiştirdikleriniz normal periyotta her araçta değişen parçalar,önemli deyil araç genede çok temiz kullanılmış.

Merhaba Selahattin,

Hayatımda gördüğüm en temiz ve passız Defender. Alana da, satana da hayırlı olsun inşallah.
Çok temiz araç gerçekten.

Malum siteye de koydun mu ilanı?

Barış

suyabatmaz' Alıntı:
Merhaba Selahattin,

Hayatımda gördüğüm en temiz ve passız Defender. Alana da, satana da hayırlı olsun inşallah.
Çok temiz araç gerçekten.

Malum siteye de koydun mu ilanı?

Barış
Vay Barış Nerelerdesin Sen Sesin Soluğun Çıkmıyor Hiç İlanı Koydum O Siteye Kısmet Artık Çokta Önemli Değil Satılıp Satılmaması Torunlara Bırakırım Diye Düşünmüştüm ;D ;D ;D
AKAZ41' Alıntı:
Arac nekadar yakıt yakıyor ?
İşte Can Alıcı Nokta :smiley: 2500 motor Şehir İçinde En Az 20 Sefer Marşla 100 km de 20 lt Yakıyor Şehir Dışına Hiç Çıkamadığım İçin Bilemem Lpg Takmayı Düşündüm Kıyamadım :smiley: Ama Satmasam Lpg Takacam Belkide V6 Yada V8 Motor Takarım

çok güzel bir resimleme çalışması olmuş işibilen kişiler ile alışveriş çok kolay oluyor (MAL SAHİBİNE BENZERMİŞ) inşallah sizin gibi titiz bir sahibi olur

ilk defa bir aracı alamayacağım için üzüldüm

hayırlısı olsun

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,953
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR