suyabatmaz' Alıntı:Selahattin, hayırlı - uğurlu olsun.
Alan da satan da hayrını görsün. Defender'ın gerçekten çok temizdi.
Assasin' Alıntı:Hayırlısı olsun abi , gittiğine üzüldüğüm ender araçlardan biri.![]()
TEşekkürler Daha Bi Yere Gitmedi Kapıda Duruyor birisile Pazarlığı Bitirdik Gelip Alacak Gelmesede Bu konuyu Uzatmanın Bi anlamı Yok Bakarsınız Ben Vazgeçerim ;D ;D ;Dsertem41' Alıntı:Gittiiiii güzelim gittiiiiiiiii, hayırlı olsun Selo, dediklerimi unutma, sözde değil özde kardeşim.![]()
Dj' Alıntı:TEşekkürler Daha Bi Yere Gitmedi Kapıda Duruyor birisile Pazarlığı Bitirdik Gelip Alacak Gelmesede Bu konuyu Uzatmanın Bi anlamı Yok Bakarsınız Ben Vazgeçerim ;D ;D ;D
paşalı arap' Alıntı:Dursun kapıda bakalım kime nasip olacak ;D daha yazın dolaşacağız dimi ama![]()
Aynen Fırsat Bulursam Oda çok Zor Yada Aracı Sana Bırakırım Sen Benim YErime Gezersinpaşalı arap' Alıntı:Dursun kapıda bakalım kime nasip olacak ;D daha yazın dolaşacağız dimi ama![]()
Eyvalla Serhat Sorun Arabalarda Değil Zaten Çok Şükkürler Olsun iki Defenderim Var Ama Zamanım Olmayacak Yazın Çok Yoğun Olacam Yinede Biri Gitse Biri Kalır ;Dsertem41' Alıntı:Dursun dursun kapıda yazın denizde gezer artık bol bol artık o, boğazda. Kimseye çaktırmıyor ama onun bir tanede İzmit te aracı var zaten
.
Kardeşim benim işini bilir, onun araç gidici o iş bitti zaten.
Aaa bak ona hiç itiraz etmem işteDj' Alıntı:Aynen Fırsat Bulursam Oda çok Zor Yada Aracı Sana Bırakırım Sen Benim YErime Gezersin)))))
Sağol Barış Alan Arkadaşa uğurlu olsun hayrını görsün kazasız belasız biner inşallahsuyabatmaz' Alıntı:Hayırlı olsun Selahattin, buluruz sana bir Defender daha.
Alan arkadaşa da hayırlı olsun. Bu devirde, bu kadar orjinal Defender bulmak neredeyse imkansız.