% 100 Ojinal 1994 Defender

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Dj Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 106
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,471
Ynt: % 100 Ojinal 1994 Defender

Gittiiiii güzelim gittiiiiiiiii, hayırlı olsun Selo, dediklerimi unutma, sözde değil özde kardeşim. ;)

Etiketler

suyabatmaz' Alıntı:
Selahattin, hayırlı - uğurlu olsun.

Alan da satan da hayrını görsün. Defender'ın gerçekten çok temizdi.
Assasin' Alıntı:
Hayırlısı olsun abi , gittiğine üzüldüğüm ender araçlardan biri. :smiley:
sertem41' Alıntı:
Gittiiiii güzelim gittiiiiiiiii, hayırlı olsun Selo, dediklerimi unutma, sözde değil özde kardeşim. ;)
TEşekkürler Daha Bi Yere Gitmedi Kapıda Duruyor birisile Pazarlığı Bitirdik Gelip Alacak Gelmesede Bu konuyu Uzatmanın Bi anlamı Yok Bakarsınız Ben Vazgeçerim ;D ;D ;D

Dj' Alıntı:
TEşekkürler Daha Bi Yere Gitmedi Kapıda Duruyor birisile Pazarlığı Bitirdik Gelip Alacak Gelmesede Bu konuyu Uzatmanın Bi anlamı Yok Bakarsınız Ben Vazgeçerim ;D ;D ;D

Dursun kapıda bakalım kime nasip olacak ;D daha yazın dolaşacağız dimi ama :smiley:

paşalı arap' Alıntı:
Dursun kapıda bakalım kime nasip olacak ;D daha yazın dolaşacağız dimi ama :smiley:

Dursun dursun kapıda yazın denizde gezer artık bol bol artık o, boğazda :D. Kimseye çaktırmıyor ama onun bir tanede İzmit te aracı var zaten ;).

Kardeşim benim işini bilir, onun araç gidici o iş bitti zaten.

sertem41' Alıntı:
Dursun dursun kapıda yazın denizde gezer artık bol bol artık o, boğazda :D. Kimseye çaktırmıyor ama onun bir tanede İzmit te aracı var zaten ;).

Kardeşim benim işini bilir, onun araç gidici o iş bitti zaten.
Eyvalla Serhat Sorun Arabalarda Değil Zaten Çok Şükkürler Olsun iki Defenderim Var Ama Zamanım Olmayacak Yazın Çok Yoğun Olacam Yinede Biri Gitse Biri Kalır ;D

suyabatmaz' Alıntı:
Hayırlı olsun Selahattin, buluruz sana bir Defender daha.

Alan arkadaşa da hayırlı olsun. Bu devirde, bu kadar orjinal Defender bulmak neredeyse imkansız.
Sağol Barış Alan Arkadaşa uğurlu olsun hayrını görsün kazasız belasız biner inşallah
artık gelecek kışa bakacam galiba kapıda yatırmanın bi anlamı yok zaten bu konu nasıl kapanack yöneticilere duyrulur
Konuyu Kapatabiliriz

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

SON KONULAR

Geri