11.02.2012 Kar Arama Gezisi Görselleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan selimsani Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 42
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,395
Ynt: 11.02.2012 Kar Arama Gezisi Görselleri

Planlanmamış geziler bazen daha hoş oluyor keyifli olmuştur eminim güzel resimler ve görüntüler için teşekkürler.

Etiketler

ozturk41' Alıntı:
Ne yapalim be kardes annebirden rahatsizlanmis dun yedikuleye goturdum su an iyi allaha sukur

Allah şifa versin geçmiş olsun.

Sanki video sıralamalarında eksik var,
Birde mangal yapsaydık keşke offroad da yapılan 10 kusurlu hareketten 1. cisi mangal yapmamaktır yaw.

Ömer Abi bir video eksiğimiz var, o da çok uzun bir video değildi koymadım, ama dailymotionda görünüyor... Mangal yapacaktık da işte kızlar Viaportta yiyelim deyince kaldı, bir dahaki sefere inşallah...

Resim ve videolar için Selime ve ilgi gösteren herkese teşekkür ederim,
benim resimler, acemi işi daha çok manzara ağırlıklı video hiç çekemedim,
telsiz olmaması büyük eksiklikmiş onu anladım 3 araba gır gırlardık,
aslında gittiğimiz yer gezi mangal piknik için çok güzeldi yol tarifini gps koordinatlarını bile alamadık, biri sorsa nasıl gidilir diye tarif bile edemeyiz, karların içindeki tavşan ayak izlerini, göldeki ördekleri kıyıdaki avcıları da çekebilsek tam national geographic gibi olurdu ;D

Ömer Abi yol kolay, İstanbul Park yolundan Göçbeyli'ye devam ederken köye varmadan hemen önceki sol yoldan girdik, isteyen olursa ben tarif ederim rahatça Ama fotoğraf gerçekten eksikti, mangal da, dediğim gibi bir dahaki sefere inşallah...

ömer abi sana bizim umuttan telsiz ayarlayalım valla çok iyi ve kolaylık oluyor pahalıda değil zaten aselsan cobra on numara benim arabaya taktı sağolsun gezilerde çok rahat ediyorum[/td][/tr][/table]

Güzel kareler,soft, harika bir tur yapmışsınız,paylaşım için teşekkürler.

Selim bir yerde bu hafta sonu adapazarına ıslama köfte yemeye gidiyoruz diye bir başlık açmışın oralarda offroad da yapacakmışız
ben bulamadım nerde bu başlık ?

Valla Ömer Abi ben de baktım ama bulamadım ;D Bu haftasonu misafir bolluğu var bizde, haftaya kampta görüşeceğiz artık...

beğenerek izledim. resimler ve videolar çok hoş gerçekten. kendi adıma teşekkür ederim. Antalya batuhan...