11.02.2012 Kar Arama Gezisi Görselleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan selimsani Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 42
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,393
Ynt: 11.02.2012 Kar Arama Gezisi Görselleri

Planlanmamış geziler bazen daha hoş oluyor keyifli olmuştur eminim güzel resimler ve görüntüler için teşekkürler.

Etiketler

Sanki video sıralamalarında eksik var, :D
Birde mangal yapsaydık keşke offroad da yapılan 10 kusurlu hareketten 1. cisi mangal yapmamaktır yaw. :mad:

Ömer Abi bir video eksiğimiz var, o da çok uzun bir video değildi koymadım, ama dailymotionda görünüyor... Mangal yapacaktık da işte kızlar Viaportta yiyelim deyince kaldı, bir dahaki sefere inşallah...

Resim ve videolar için Selime ve ilgi gösteren herkese teşekkür ederim,
benim resimler, acemi işi daha çok manzara ağırlıklı video hiç çekemedim,
telsiz olmaması büyük eksiklikmiş onu anladım 3 araba gır gırlardık, :D
aslında gittiğimiz yer gezi mangal piknik için çok güzeldi yol tarifini gps koordinatlarını bile alamadık, biri sorsa nasıl gidilir diye tarif bile edemeyiz, karların içindeki tavşan ayak izlerini, göldeki ördekleri kıyıdaki avcıları da çekebilsek tam national geographic gibi olurdu ;D

Ömer Abi yol kolay, İstanbul Park yolundan Göçbeyli'ye devam ederken köye varmadan hemen önceki sol yoldan girdik, isteyen olursa ben tarif ederim rahatça :D Ama fotoğraf gerçekten eksikti, mangal da, dediğim gibi bir dahaki sefere inşallah...

[table][tr][td]BOZO' Alıntı:
Resim ve videolar için Selime ve ilgi gösteren herkese teşekkür ederim,
benim resimler, acemi işi daha çok manzara ağırlıklı video hiç çekemedim,
telsiz olmaması büyük eksiklikmiş onu anladım 3 araba gır gırlardık, :D
aslında gittiğimiz yer gezi mangal piknik için çok güzeldi yol tarifini gps koordinatlarını bile alamadık, biri sorsa nasıl gidilir diye tarif bile edemeyiz, karların içindeki tavşan ayak izlerini, göldeki ördekleri kıyıdaki avcıları da çekebilsek tam national geographic gibi olurdu ;D

ömer abi sana bizim umuttan telsiz ayarlayalım valla çok iyi ve kolaylık oluyor pahalıda değil zaten aselsan cobra on numara benim arabaya taktı sağolsun gezilerde çok rahat ediyorum[/td][/tr][/table]

Selim bir yerde bu hafta sonu adapazarına ıslama köfte yemeye gidiyoruz diye bir başlık açmışın oralarda offroad da yapacakmışız
ben bulamadım nerde bu başlık ?
:p

Valla Ömer Abi ben de baktım ama bulamadım ;D Bu haftasonu misafir bolluğu var bizde, haftaya kampta görüşeceğiz artık...

beğenerek izledim. resimler ve videolar çok hoş gerçekten. kendi adıma teşekkür ederim. Antalya batuhan...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR