Bugun muaynesi yapildi satis alindi.0-110 km arasi gidisat super ayna mahuriti sebebiyle kalkis guzel fakat son hiz bu kadar gibi.yeni rektsfiye olmus arac son sibop ayarlarini yaptirdiktan sonra daha da hizlanicagi soyleniyor.bu ivmelenme 3500dd yi gecmeden gayet tatmin edici.normalde 5000dd da vites degistirirdim bunda oyle bi ihtiyac olmuyo gidisatini cok begendim.eski defenderim ile arasindaki en bariz fark hidrolik direksiyonu.biraz garip geldi bana ince lastikler var (205/85 ) yine de zor donuyo gibi eski aracimda 33inch lastik vardi 285/75/16 pamuk gibiydi.pazartesi gunu baktiricam artik
Bu arada arac gonullu itfayeci araci uzerinde kirmizi flasorler
Siren
Am/fm telsiz var polis kanallari itfaye ambulans hepsini dinleyebiliyorum hepsi yuklenmis zamaninda )
Hidrolik bende de yok biliyorsun. Çıkma bulursan ne ala ama güncel fiyatlar pek iç açıcı değil. Gaye de 3600 ve Ataland 2600 full seti. O yüDen 165/75/16 yı hidroliksiz kullanıyorum
istanbulda pek ilgilenmiyorlarmis isin acikcasi.bu abi kocaeli belediyesinden gonullu itfayeci arabaya ait 2 tonluk basincli su tanki 5 adet tup vs adama zimmetli galiba acil durumda yukleyip gidiyo gibi anlatti.3 haftalik egitimi var sonrasinda istanbulda sadece belge veriliyor.kocaelinde resmi kimlik.avantaji su;
Saglik sigortasi yapiliyo
Olay sonrasi aracin hasari kademede tamir ediliyor.
Bide o gun yaktigin benzin mazot yemek icicek vs
Bide hayat kurtariyosun en onemlisi de bu bence.
bencede en önemlisi vatandaşa hizmet etmek . bu araçlarla becerebilirsek yardım etmek boynumuzun borcudur. En yakın zamanda afad'a gidip görüşecegım bu konuyu
O konu ile ilgili ben itfaye ile gorustum acikcasi pek umursamadilar.bu isler kocaelinde daha resmi,gonullu vatamdaslara otoparklarda indirim vs gibi firsatlar yapiyorlar tesvik edici herseyden once.istanbulda oyle birsey yok pek gonullu insanlara sicak bakmiyorlar.ben gittigimde : gardasim belediyenin internetine bak varsa var yoksa yok bosver bu isleri dedi cahil adam.burdan bir grup kursak gonullu arkadaslarla toplansak gitsek elimizden gelen yardimi yapsak telsizci arkadaslar bize haber verse
ben yerinde olsam,
yükseltme
güzel jant lastik
tek kabin olarak kapatıp, arka havuzu olduğu gibi bırakır tam manasıyla kamyonet yapadım. barları da ona göre tekrar dizaynm ederdim. tente kısmıyla hiç uğraşmazdım.