12 Haziran' da Muhtar Adayıyım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sisdagili61 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 60
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,798
Ynt: 12 Haziran' da Muhtar Adayıyım

Niyazi bey,
medeni cesaretinizden dolayı kutluyorum. Yakınmak yerine, çözmeye soyunmak bence çok çok önemli. Ama sizin de bildiğiniz gibi, kazanmak yada kaybetmek değil.. önemli olan memleketimize gönül verip biraz daa ileri gitmek.. Hele hele Öanakkale gibi, "memleketimizi satanlar , ders veren bir diyardan".. Tüm kalbimle başarılar dilerim.. reha

Etiketler

Çok teşekkür ederim Reha bey,
Gece astığım posterlerimin çoğu sökülüp atılmış, diğer adaya sordum kendisinin yapmadığını söyledi ne yapalım doğru söylediğini düşünüp inandım.
Seçim sonucu lehimize olur ve biz kazanırsak, aklımdan geçen birşeyler var ve hepinizden tüm arkadaşlardan destek isteyeceğim çocuklara birşeyler verebilmek için.
Kalın sağlıcakla.

Çok teşekkür ederim Barbaros bey,
Hep birlikte kazanacağız.Diğer adayların bazılarının hakkımda yaptıkları çirkinliklere ve inceden tehditlere rağmen iyi yolda görünüyoruz.
Kalın sağlıcakla.

sisdagili61' Alıntı:
Çok teşekkür ederim Barbaros bey,
Hep birlikte kazanacağız.Diğer adayların bazılarının hakkımda yaptıkları çirkinliklere ve inceden tehditlere rağmen iyi yolda görünüyoruz.
Kalın sağlıcakla.
Yaptıkları çirkeflikler o koltuğa geçme amaçlarını ortaya koyuyor zaten.. Niyazi Abi bu arada ben bit pazarı etkinliğine katılamıyorum , hayırlısıyla şu seçimleri atlatalımda sana göndereyim dergileri.. :smiley:
Selamlar olsun ,

Fatma hanım, iyi dilekleriniz için teşekkürler.
Deniz kardeş, tamam seçimden sonra haberleşelim ben size bir yer ve isim söylerim.
Nasılsa o pazar dahada büyüyüp panayır halini alacak sonrakilere katılırsın, kimbilir belki bende katılabilirim.
Kalın sağlıkla.

Evet arkadaşlar,
Seçim sabah başlıyor bu saatlerde herşey bitmiş olacak.
Temennim, geleceğimiz için en iyi şeyleri yapabilecek kişilerin ülkemiz yönetimine gelmeleri.
Bizim durumumuzu bu sayfadan duyuracağım.
Kalın sağlıcakla.

Kazanmak da var, yitirmek de. En az aynı önemde olan, bu demokratik yarışa girmek ve bu cesareti kendinde bulabilmektir; başarılar Niyazi Bey!.. :smiley:

Cavid Sezen

Arkadaşlar,destekleriniz için hepinize teşekkür ediyorum, burdaki kapı açık ha unutmayın, aralık filan değil herkese sonuna kadar açık.
Seçimi kazanamadık, ben seçimi kaybettim.
Sonuç açıklanınca rakibem olan hanımefendiyi ilk önce ben, eşim ve kızım kutlayıp tebrik ettik ve başarılar dileyip kendilerine üçümüzün yapabilecek olduğu birşey var ise ve kendileri bizlerden bir istekte bulunur ise seve seve yardımcı olabileceğimizi bildirdik.
Biz 4 sandıkta oy kullandık, fakat sandıklardan birinde sandık başkanı muhtar ve aza oylarına yer belli değil neresi olursa olsun önü arkası fark etmez sadece bir mühür basılmışları kabu etti ve"tercih" mührü bastırdı mühür olmayan ve birden fazla olan oyları iptal edip yok saydı.
Diğer 3 sandık sadece mühürsüz oyları geçerli saydı.
Ben sandık başkanına hatırlatıp "sayın başkan muhtar oyunda mühür olmaz, yaptığınız hatalı" dedim.Bana "hayır sen bilmiyorsun ben doğru yapıyorum bu benim işim" gibi şeyler söyledi ben "bakın İl Seçim Müdürlüğüne gidip itiraz edeceğim dedim" bana çıkıştı ve ben bir arkadaşımın ısrarı ile ayrılıp kendilerine daha birşey söylemedim.
Yarın sabah ilk işim ilgili makama gidip itirazımı bildirip sayımın yeniden yapılmasını talep etmek olacak.
İkinci iş eğer benim dediğim doğru ise (bende çok defa sandık başkanlığı yaptım ve sandıkta görev aldım) doğru olduğunu biliyorum çünki amcam o nedenle seçimi kaybetti,
bu işi belgelendirdikten sonra sandık başkanı hakkın da savcılığa suç duyurusunda bulunacağım.
Bir işi biliyoran yapacaksın, bilmiyorsan araştıracaksın ve doğrusunu yapacaksın.
Sizlere yemin olsun, bu seçimi biz kazanmış olsaydık ve itirazım sonucu kaybedecek olduğumu bilsem bile, bu tercih mührü basılan muhtar ve aza oyları için itirazımı hiç düşünmeden yapardım.
Bizler öyle siyasi geleneklerle yetiştik dedem o nedenle 46 sene aralıksız muhtarlık yaptı.
Kalın sağlıcakla.

Niyazi Bey kazanamasanız da itirazlarınızı yapmanız çok önemli, gerçekten insanlar bir işe talip olduklarında bilmeleri gerekiyor, bilmiyorlarsa öğrenmeleri gerekiyor, bodoslama dalınarak bir iş yapılmaz ki..İtirazınız sonucu umarım kazanma şansınız olur..

Merhabalar, Zerrin hanım, Reha bey, niyetim bu işi adil bir şekilde sonlanmasına yardımcı olabilmek.
Avukat bir arkadaşımı aradım ondan bilgi bekliyorum, itiraz dilekçemin ekinde konuyu aydınlatacak bilgi olacak ayrıca o bilgiyi sandıkbaşkanı olan beyefendiye de bir şekilde ulaştırmak niyetindeyim.
Eğer arkadaşlarımızın elinde bu konuda bir bilgi var ise herkesten bilgi desteği bekliyorum.
Kalın sağlıcakla.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,071
Kayıtlı Üye Sayımız
166,819
Kaydolan Son Üyemiz
Karalı

SON KONULAR

Geri