Ynt: 12 Haziran' da Muhtar Adayıyım
Arkadaşlar,destekleriniz için hepinize teşekkür ediyorum, burdaki kapı açık ha unutmayın, aralık filan değil herkese sonuna kadar açık.
Seçimi kazanamadık, ben seçimi kaybettim.
Sonuç açıklanınca rakibem olan hanımefendiyi ilk önce ben, eşim ve kızım kutlayıp tebrik ettik ve başarılar dileyip kendilerine üçümüzün yapabilecek olduğu birşey var ise ve kendileri bizlerden bir istekte bulunur ise seve seve yardımcı olabileceğimizi bildirdik.
Biz 4 sandıkta oy kullandık, fakat sandıklardan birinde sandık başkanı muhtar ve aza oylarına yer belli değil neresi olursa olsun önü arkası fark etmez sadece bir mühür basılmışları kabu etti ve"tercih" mührü bastırdı mühür olmayan ve birden fazla olan oyları iptal edip yok saydı.
Diğer 3 sandık sadece mühürsüz oyları geçerli saydı.
Ben sandık başkanına hatırlatıp "sayın başkan muhtar oyunda mühür olmaz, yaptığınız hatalı" dedim.Bana "hayır sen bilmiyorsun ben doğru yapıyorum bu benim işim" gibi şeyler söyledi ben "bakın İl Seçim Müdürlüğüne gidip itiraz edeceğim dedim" bana çıkıştı ve ben bir arkadaşımın ısrarı ile ayrılıp kendilerine daha birşey söylemedim.
Yarın sabah ilk işim ilgili makama gidip itirazımı bildirip sayımın yeniden yapılmasını talep etmek olacak.
İkinci iş eğer benim dediğim doğru ise (bende çok defa sandık başkanlığı yaptım ve sandıkta görev aldım) doğru olduğunu biliyorum çünki amcam o nedenle seçimi kaybetti,
bu işi belgelendirdikten sonra sandık başkanı hakkın da savcılığa suç duyurusunda bulunacağım.
Bir işi biliyoran yapacaksın, bilmiyorsan araştıracaksın ve doğrusunu yapacaksın.
Sizlere yemin olsun, bu seçimi biz kazanmış olsaydık ve itirazım sonucu kaybedecek olduğumu bilsem bile, bu tercih mührü basılan muhtar ve aza oyları için itirazımı hiç düşünmeden yapardım.
Bizler öyle siyasi geleneklerle yetiştik dedem o nedenle 46 sene aralıksız muhtarlık yaptı.
Kalın sağlıcakla.