12 Haziran' da Muhtar Adayıyım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sisdagili61 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 60
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,775
Ynt: 12 Haziran' da Muhtar Adayıyım

sisdagili61' Alıntı:
Seçimi kazanamadık, ben seçimi kaybettim.

Sizlere yemin olsun, bu seçimi biz kazanmış olsaydık ve itirazım sonucu kaybedecek olduğumu bilsem bile, bu tercih mührü basılan muhtar ve aza oyları için itirazımı hiç düşünmeden yapardım.
Bizler öyle siyasi geleneklerle yetiştik dedem o nedenle 46 sene aralıksız muhtarlık yaptı.

Kazanmak önemli belki ama aynı oranda böyle bir yarışa girmek de çok önemli...

Bu ülkenin o siyasal gelenekten gelen insanlara öyle çok gereksinimi var ki!... :(

Cavid Sezen

Etiketler

Ha para çalmışsın,ha oy çalmışsın aynı bence. Niyazi abi mücadeleyi sürdür gerçek çıksın gün yüzüne, ornek teşkil etsin hiç değilse.

sisdagili61' Alıntı:
Sizlere yemin olsun, bu seçimi biz kazanmış olsaydık ve itirazım sonucu kaybedecek olduğumu bilsem bile, bu tercih mührü basılan muhtar ve aza oyları için itirazımı hiç düşünmeden yapardım.
İşte bu yüzden o makamda oturması gereken sensin abi.Ben böyle devri neyleyim. Kahretsin , her şey menfaat , her şey çirkeflik , her şey başka yollardan; KUL HAKKI yenerek ilerliyor artık.Biz de konunun takipçisiyiz.

Selamlar olsun tüm İNSANLARA.

Tüm arkadaşlarıma vermiş oldukları destekleri için teşekkür ederim.
Bu gün İl Seçim Müdürlüğüne tercih mührü basılı muhtar ve aza oylarına karşı itirazımı belirten bir dilekçe ile başvurumu gerçekleştireceğim.
Tek amacım doğru olanın ortaya çıkması yönünde.
Kalın sağlıcakla.

Niyazi bey selamlar,

İtirazınızın sonucu umarım olumlu olur :smiley: Ne yazık ki sağlıklı bir seçim sistemimiz yok. Umarım sonraki dönemlerde, şaibelerin yaşanmadığı sağlıklı ve adil bir seçim sistemi uygulamaya konulur da sandıktan çıkan sonuca da demokrasinin gereği olarak saygı duyarız.

Merhabalar arkadaşlar,
Seçimin galibi bir hanım arkadaşımızdı ve birtakım hoş olmayan çalışmaları sandıkların olduğu okul binasının önünde yapmaya devam etti, bu hareket bence hiç kimseye uygun olan bir hareket değildi.
Burada Çanakkale'de çok saygı duyup ve sevdiğim bir abim bana "boşver itirazı iptal edilen oyların sonucunda muhtar olsan zaten sen kabullenmesin, bunu biliyorum itiraz bize yakışan bir durum değil" dedi ve bende itiraz etmedim.
Kazanan hanım itirazımı kendi kazandığı için yapacak olduğumu zannediyordu,ne için itiraz edeceğimi ne kadar anlatsam da anlamadı, o nedenle abimizin de boşver demesiyle bende vazgeçtim.
Kalın sağlıcakla.

keşke o hanımın ne düşüneceğinden ziyade adalet için itiraz etseydiniz.

İtirazımı oyların hatalı kullanıldığı yönde değilde, seçimi kazanan tarafın alehinde yapacakolduğumu zannettiler.
Hala olayın doğrusunu araştırıyorum, ilgili yasanın fotokopisini sanık başkanına posta ile ulaştıracağım.
Kalın sağlıcakla.

İtiraz etmemeniz, pervasız davranışların, bilinçsizce yapılan değerlendirmelerin, karar merkezinde olan kişilerin yasal olan yerine kişsel fikirlerinin geçerli olmasının, kısaca uygunsuz olan her şeyin daha da rahatlayarak devam etmesine neden olacağını düşünüyorum..

Sadece karar mekanizmasının bile bunu kendi başına değerlendirdiği düşünceler doğrultusunda yapmasına engel olmak için bile itiraz etmenizi diliyorum..

Sonuç önem kazanacaktır, bizler işte bu şekilde boşver dediğimiz için bugün bile her türlü hukuğa uygunsuz işlemlere muhatap olmuyormuyuz?

Başa gelene boş vermek olayları kanıksamak yüzsüzlere cesaret vermekten öte bir işe yaramaz

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,061
Kayıtlı Üye Sayımız
166,807
Kaydolan Son Üyemiz
karavancı_34

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.