12. İzmir Yamanlar Karagöl Kampı (27 Ekim 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan reis35 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 32
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,146
Ynt: 12. İzmir Yamanlar Karagöl Kampı (27 Ekim 2010)

reis35' Alıntı:
bu gün ofisteyim kanka
malum hava yağışlı
şantiye durdu

sen biraz ders çalış o zaman...şu menüler filan yap bişiler işte...benim işler de fena...

Etiketler

WOLKHAN REİS35 KEMAL93 MURAT HASAN SERKAN DÜN TOPLANDIK SON DURUM DEĞERLENDİRMESİ VE PLANLAMA TAMAM HADİ BAKALIM

TOPLAM 11 KİŞİ ŞİMDİLİK

ŞAFAK 1

wolkhan' Alıntı:
WOLKHAN REİS35 KEMAL93 MURAT HASAN SERKAN DÜN TOPLANDIK SON DURUM DEĞERLENDİRMESİ VE PLANLAMA TAMAM HADİ BAKALIM

TOPLAM 11 KİŞİ ŞİMDİLİK

ŞAFAK 1

kusura bakmayın capslock etkinmiş...

Çocukluğum Karşıyaka'da geçti. Yamanlar çok sık gittiğimiz bir yerdi. Önder arkadaşımla birlikte bisikletle çıkardık. Sonra da yokuş aşağı bisiklet sürerdik. Şimdilerde downhill diyorlar ya. 14-15 yaşındayız. Bir keresinde fena düşmüş ve bisikletimin ön çatalı dibinden kırılmıştı. Benim dizler kollar yara bere içinde. Bisiklete bakıp üzülüyorum babama nasıl hesap vereceğim diye :D

Karagöl kampınızın iyi geçmesi dileğiyle
Selamlar

EKARAIS' Alıntı:
Çocukluğum Karşıyaka'da geçti. Yamanlar çok sık gittiğimiz bir yerdi. Önder arkadaşımla birlikte bisikletle çıkardık. Sonra da yokuş aşağı bisiklet sürerdik. Şimdilerde downhill diyorlar ya. 14-15 yaşındayız. Bir keresinde fena düşmüş ve bisikletimin ön çatalı dibinden kırılmıştı. Benim dizler kollar yara bere içinde. Bisiklete bakıp üzülüyorum babama nasıl hesap vereceğim diye :D

Karagöl kampınızın iyi geçmesi dileğiyle
Selamlar

üstad temenniniz için teşekkürler...karagöl,ben ve bu kampa katılanlar için büyük bir motivasyon kaynağı olmaya devam ediyor..bütün sene çalışıyrouz karagöl için..inşallah herşey yolunda gider mutlu mesut döneriz evimize...

selamlar...

wolkhan' Alıntı:

TOPLAM 11 KİŞİ ŞİMDİLİK

ŞAFAK 1

Volkan Bey Merhaba,

Aranıza salı sabahtan katılmayı düşünüyordum ama planlarda bir günlük bir aksama oldu. Çarşamba sabahtan katılacağım. Eğer kamp kurduğunuzda eksik bir şeyler varsa beni arayabilirsiniz. Gelirken getiririm. Yukarıda görüşmek üzere.

Selamlar.

cemxderya' Alıntı:
Volkan Bey Merhaba,

Aranıza salı sabahtan katılmayı düşünüyordum ama planlarda bir günlük bir aksama oldu. Çarşamba sabahtan katılacağım. Eğer kamp kurduğunuzda eksik bir şeyler varsa beni arayabilirsiniz. Gelirken getiririm. Yukarıda görüşmek üzere.

Selamlar.

hava durumu çarşamba ve perşembe için pek de iç açıcı değil..tedbirli gelmenizde fayda var..baya bi yağmur olacak gibi gözüküyor...

Ziyaret amacıyla çarşamba yada perşembe uğramayı düşünüyorum, çıkmadan önce ararım. Selamlar.

herkese merhaba..galiba kampçılardan ilk yazan ben olacağım...çok güzel bir kampı daha geride bıraktık...o kadar çok fotoğraf varki paylaşmak istediğim.bilmiyorum nasıl derleyeceğim...inşallah en kısa zamanda fotoğraflar bu sayfada olacak...
şimdilik sadece 29 ekimde karagöl yamaçlarına astığımız bayrağımız...
[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]
[attachment=4]
[attachment=5]

IMG_4083.jpg

IMG_4090.jpg

IMG_4093.jpg

IMG_4095.jpg

IMG_4097.jpg

valla ne diyeyim çok güzel bi kamp geçirdik
bende bir iki güne kadar fotoları derleyip ekleyeceğim

seneye yine buluşmak hevesiyle ayrıldık
hayırlısı

Öncelikle buna kamp demek çok mütavazi olmak demektir ;D Ben olsam baya baya festival, panayır gibi bir isim verirdim :D

Kesilen kuzusuyla, Musa abinin halis tere yağı ve yumurtalarıyla, hazırladığı nefis yemekleri ve kahvaltılarıyla, üstümüzden geçen fırtınalı sağlam yağmuru ile, tertemiz havası ve doğası ile Karagöl Kampı bambaşka idi. Herkese bir kez daha teşekkür ederim. Beni aranıza aldığınız için teşekkür ederim, artık bende sizi çok eskiden tanıyormuş gibiyim. Bir daha ki kampa kesin geliyorum. Listenin en başına beni yazın :D Yine görüşmek üzere...

Şafak 363 :smiley:

IMG_1465.jpg

IMG_1457.jpg

IMG_1469-1.jpg

IMG_1498.jpg

IMG_1529.jpg

cemxderya' Alıntı:
Öncelikle buna kamp demek çok mütavazi olmak demektir ;D Ben olsam baya baya festival, panayır gibi bir isim verirdim :D

Kesilen kuzusuyla, Musa abinin halis tere yağı ve yumurtalarıyla, hazırladığı nefis yemekleri ve kahvaltılarıyla, üstümüzden geçen fırtınalı sağlam yağmuru ile, tertemiz havası ve doğası ile Karagöl Kampı bambaşka idi. Herkese bir kez daha teşekkür ederim. Beni aranıza aldığınız için teşekkür ederim, artık bende sizi çok eskiden tanıyormuş gibiyim. Bir daha ki kampa kesin geliyorum. Listenin en başına beni yazın :D Yine görüşmek üzere...

Şafak 363 :smiley:

vay cem kardeşim..bizde seni tanıdğımız için memnun olduk..inşallah seneye yine hep beraber oluruz...

fotoğrafları aşağıdaki linkte payalaşırsak kafalar karışmaz...

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=64084.0

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,061
Kayıtlı Üye Sayımız
166,807
Kaydolan Son Üyemiz
karavancı_34

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR