12TAKSİT ÇOK ACİL SATILIK S100 4X4 DODGE YENİ MUAYENE+FREN+YÜRÜYEN+ELEKTRİK

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan -XXXXX- Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 26
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 16,892

-XXXXX-

Kamp II
Yer
KIRKLARELİ
selam 7 ay önce aldığım ve aldıktan sonra ön takımını frenlerinin 2 kampana 4 balata 2 fren merkezi elektrik aksamından tamamına yakınını roleleriyle birlikte değiştirip çakmaklığına varana kadar taktırıp lpgsinide yeni beyin takıp tamamına yakınını değiştirerek topladığım üzerine sepet önüne rol bar ve vinç aldığım kamyonetimi bulduğum defenderi almak için satıyorum. araçta mp3 çalar ve sıfır sony kolonlarda vardır. 4 suzuki jantı 30x9.5x15 bf goodrich lastikleriyle birlikte satılacaktır. axese 12 worlde 10 taksit yaptırabiliyorum alacağım aracın sahibi ticaretle uğraşıyor. fark ödemeden alabileceksiniz normalde %18 kdv isterler araç size 8000 e gelmiş gibi olacak. araç muayeneden yeni geçti kaportasında çürük çarık yok sol ön çamurluk açılırken çamurluğu ezdi yaptırıp vereceğim. fiyat 9500tl vinçsiz fiyatıdır. portatif vinç ile 200 tl fark alınacaktır.hayırlısı olsun.
varol nalbant
0 532 325 45 20

Etiketler

Ynt: 12TAKSİT ÇOK ACİL SATILIK S100 4X4 DODGE YENİ MUAYENE+FREN+YÜRÜYEN+ELEKTRİK

HAYIRLI SATIŞLAR KARDEŞİM.

Ynt: 12TAKSİT ÇOK ACİL SATILIK S100 4X4 DODGE YENİ MUAYENE+FREN+YÜRÜYEN+ELEKTRİK

güzel araç hayırlı satışlar.

:D :D :D
çok teşekkürler 1.köprü olayı olmasa satılacak araç değil ama bostancı bayarampaşa arasında gittiğim zamanda dayım yeşilköyden amerikayı görecek kadar gidince (5.5 saat :D :D :D ) yanımdakiler kış uykularını alınca sol ayağım süleyman boltun antramanını yapınca artık bu şehirden soğudum aracıma 4 tane 16 jant ve lastikte almak üzereyim alan kişiye nasip olacak herhalde

peşin fiyatını yazmamışınız

:D :D :D
selam 1.köprü olayı için land almaya karar verdim o yüzden aracımı satıyorum :D kredi kartıyla 12 taksiti ben degil o yapıyor bu ekstra avantaj ama gezenbilire indirim yaparım :D

:D :D :D 12TAKSİT ÇOK ACİL SATILIK S100 4X4 DODGE YENİ MUAYENE+FREN+YÜRÜYEN+ELEKTRİK ayna mahrutisini bilyalarını ve akslarını 1100 tl ye sıfır yaptım 1. köprüden geçiş yapabilen araçla takas olur

:D :D :D sadece gezenbilirden arayanlara 8800tl üzerindeki sepeti ince sepet yapıp stepneyi yukarı çıkarttım 2 haftadır istanbul kırklareli kırklareli kıyıköy arası geziyorum gerçekten sıkıntısız araç 1. köprüden geçen araçlarla değişimde mümkün

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR