<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 152378" data-quote="yoldabirivar" data-source="post: 1541778"
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
<a href="/forum/goto/post?id=1541778"
class="bbCodeBlock-sourceJump"
rel="nofollow"
data-xf-click="attribution"
data-content-selector="#post-1541778">yoldabirivar' Alıntı:</a>
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
Kendi öğüttüğüm kahve ile Moka pot ve French press vazgeçilmezdimdir İyi bir termostan sıcak su ile gazlı bir ısıtıcı ile ister araç içerisinde ister çadır içerisinde taze kahveler yapılabiliyor<br />
12 V ile bu işi yapmakta da kararlıysanız şayet yanınıza iyi bir termos alın termosun içindeki kaynar suyu makinenin içine koyun o şekilde ısıtmaya başların bu yöntemle işleminizi çok kısa sürede çözebilirsiniz (Kalan kahveyi de Sıcak termosa koyar devam edebilirsiniz)(Nitelikli kahveciler termostun hangi marka olursa olsun tadını değiştiğini savunurlar ben hak veriyorum iyi bir kahve içicisiyseniz)
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote>Hocam selamlar. Kendi öğüttüğüm kahve çekitdekleriyle syphon, aeropress, bialetti ve klasik kahve makinasıyla kahve demleyebiliyorum teşekkürler uyarınız için. Benim sorduğum soruyla yazdığınız şeyin pek alakası yok ne yazıkki.</div>