13 MART 2011 ELMADAĞ KAYAK MERKEZİ NE GİDELİM Mİ ?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan SERİ 3 109 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 13
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,819

SERİ 3 109

Kamp II
Uzun yıllardır ANKARA içine bu kadar çok kar yağmamıştı. Bunu değerlendirip pazar günü Elmadağ kayak merkezine bir gezi düzenlenmesi fikrini sunuyorum.
Bu konuda uzman olan arkadaşlar organizasyon işini planlıyabilirler.
80-100 klm gidemeyenler içinde çok iyi bir fırsat olur.maksimum 15-20 klm ile yüksek sayıda bir katılımla güzel bir pazar geçirileceğini tahmin ediyorum.

Etiketler
Ynt: 13 MART 2011 ELMADAĞ KAYAK MERKEZİ NE GİDELİM Mİ ?

Abi benden bahsediyorsun galiba :smiley:
80 giderim de 100 zor

Elma - portakal için tekrar teşekkürler:smiley:

Hastanede işim olmazsa gelmek isterim...

Ben çıkacağım. iki gün kar yağdı Ankara içinde çıkmadığım tek yer Elmadağ kaldı pazar günüde orda olacağım. Gelirsen görüşürüz.
80-100 klm yi hız değil uzaklık ölçüsü olarak belirtmiştim.

SERİ 3 109' Alıntı:
Ben çıkacağım. iki gün kar yağdı Ankara içinde çıkmadığım tek yer Elmadağ kaldı pazar günüde orda olacağım. Gelirsen görüşürüz.
80-100 klm yi hız değil uzaklık ölçüsü olarak belirtmiştim.

Abi dediğim gibi hastane işi olmazsa ben varım
telefonumu mesaj atıyorum

Siz 110'la mı geleceksiniz?

109 un çıkmasına daha çok var. Ona yazın capriolet olarak bineceğim. şimdi mecburiyetten 110 la idare edeceğiz.

Kayak yapılabiliniyor mu orada sahiden ? Pek iyi şeyler okumadım orası hakkında. Kayağa gidemedik bu sene bari oraya gidelim..

En son 1993 kışında çıkmıştım. O zamanlar yapılıyordu. Yazları 2 sene öncesine kadar da arka yamacından yamaç paraşütü yapıyorduk.

Valla Elmadağ iyi fikir De...

Bende uzun zamandır gitmedim De...

;D Bu hafta sonu evde kalıp bonus toplamak lazım gözüküyor ;D galiba, sanırsam ;D

geçen hafta pek kaynaşma ortamı oluşmadı bence bu pazar bize uyar
::smiley:bugün test ettim of road için mükemmel yerler var bu fırsat kaçmaz (kayak yapılıyor)

elmadağ programi varmı varsa katılmayı dusunuyorum ??

bende gelirim,
kar kalınlığı bi hayli fazla orada, kar yağınca çıkmıştım.
ama elmadağın karı çok çabuk eriyo, umarım pazara kadar erimez.
nerede ve nasıl buluşulacak bilgi verebilecek olan varmı. elmadağ'damı buluşacağız.

ssarp' Alıntı:
bende gelirim,
kar kalınlığı bi hayli fazla orada, kar yağınca çıkmıştım.
ama elmadağın karı çok çabuk eriyo, umarım pazara kadar erimez.
nerede ve nasıl buluşulacak bilgi verebilecek olan varmı. elmadağ'damı buluşacağız.

Serhat bey, siz mesajı bugün yazmışsınız ama bu geçti...

20 mart' ta yeniden toplanılıyor.... Işık dağı ve tekrar Ilıca alternatifler.... Bence Elmadağda çok iyi fikir bu hafta sonu için...

Bakalım çoğunluk ne dicek....

Duyurusunu açtım Etkinlik duyuru yerine...

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=70968.0

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,040
Kayıtlı Üye Sayımız
166,788
Kaydolan Son Üyemiz
Cengizhan65

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR