14.11.2015 günü Mengen Yedigöller yolu ile gidiş.Yol yarıya kadar asfalt yapılmış.Yarı yol stabilize yol.Fakat problemsiz bir yol. Bir gece Abant konaklama hava sıcaklık 3 derece.Manzara harika. Ertesi gün Bolu yoluyla Abant.Bolu yolu tamamen asfalt yapılmış çok güzel manzara ve problemsiz düzgün bir yol.
Ağustos ayında Abannt'ta 2 gece konakladık. Niyetimiz Yedigöller'e geçmekti. Ama sorduğumuz kişiler her iki taraftan da yolun stabilize ve çok bozuk olduğunu söyleyince çok istememe rağmen vaz geçmiştik. Bolu yolu yeni mi asfaltlandı acaba?
Ağustos ayında Abannt'ta 2 gece konakladık. Niyetimiz Yedigöller'e geçmekti. Ama sorduğumuz kişiler her iki taraftan da yolun stabilize ve çok bozuk olduğunu söyleyince çok istememe rağmen vaz geçmiştik. Bolu yolu yeni mi asfaltlandı acaba?
Dönüşte Bolu yolundan devam ettim.Elektrik getirme çalışması yapılıyordu.Çıkış biraz trafik sıkısıklık problem oldu.Problem araçlar için yeterli park alanı yok.Yetkililerle konuşmamda yapılaşmaya izin olmadığı,tuvaletler yenilenmış.
Ben de uzun zamandır gitmiyordum. Devrek üzerinden gittim devrek yolu da büyük oranda asfalt olmuş. Ancak hala uzun bir toprak kesim var. Bolu yolu ise şaşırttı. Yepyeni asfalt. Biz kaldığımızda gece 2-3 derece gündüz ise 7 derece kadar oldu ama rüzgar olmadığından güneş vurduğunda gömlekle, güneş gidince polarla geziyorduk.