KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Bu bir servis motoru bir sürü eksiği var pompası,turbosu,baskıbalatası,alternatörü vs yok onlarla fiyatı baya yükselir. İkincisi defendera tam olarak uygunmudur bilmem. Kullanlar genelde v184 ü kullanıyor. Ayrıca bu motoru nasıl işletmeyi düşünüyorsunuz?
bir bilgim olmadığı için sordum motorlara bakarken 140ps olduğunu görünce belki bilen olur diye konu açtım ''acaba işletme konusunda neden sorun olacağını düşündünüz 130ps ile ne fark var 130 işleniyosa buda işlenemezmi??'' eksiği olduğunu biliyorum daha önce motor değiştiren arkadaşların konularını inceledim az çok fikrim var
3 gün önce aldığım güncel bilgiyi aktarıyorum fabrikadan uyumluluk raporu almadan bu motoru takamıyorsunuz. Bana şöylenilen bu ama burası Türkiye uydur kaydır ile işletilebilir onu bilemiyorum. Yada orjinal motorlarından 200 tdi yada 300 tdi herhangibir izin almadan proje çizdirip onaylatabiliyorsunuz.
Kusura bakmayın onu belirtmedim. Land motorları hariç hepsi için geçerli. Mezuatı okuyan arkadaşa landın yeni modellerinde (şase aynı kasa aynı) ford motoru kullanılıyor desem de sonuç değişmedi fabrikadan uyumluluk raporu isteniyor diyor. Şu anda 2 arkadaş forumda nissan motoru koyuyorlar araçlarına bakalım onlar bir şekilde işletecek heralde onlardan öğreniriz yasadaki açığı. Bir konu daha var ps artışında ise %30 dan fazlasına müsade edilmiyor.
Ben denedim bana onay yazısı çıktı arkadaş fakslayacaktı iki üç gün geciktirdi, bende o sırada 200 tdi motor bulduğum için yazıyı fakslaması için israr etmedim. Herzaman için orjinal orjinaldir
Ben denedim bana onay yazısı çıktı arkadaş fakslayacaktı iki üç gün geciktirdi, bende o sırada 200 tdi motor bulduğum için yazıyı fakslaması için israr etmedim. Herzaman için orjinal orjinaldir