140 ps transit motoru

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan 23burhan23 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,733

Etiketler
Ynt: 140 ps transit motoru

Bu bir servis motoru bir sürü eksiği var pompası,turbosu,baskıbalatası,alternatörü vs yok onlarla fiyatı baya yükselir. İkincisi defendera tam olarak uygunmudur bilmem. Kullanlar genelde v184 ü kullanıyor. Ayrıca bu motoru nasıl işletmeyi düşünüyorsunuz?

bir bilgim olmadığı için sordum motorlara bakarken 140ps olduğunu görünce belki bilen olur diye konu açtım ''acaba işletme konusunda neden sorun olacağını düşündünüz 130ps ile ne fark var 130 işleniyosa buda işlenemezmi??'' eksiği olduğunu biliyorum daha önce motor değiştiren arkadaşların konularını inceledim az çok fikrim var

3 gün önce aldığım güncel bilgiyi aktarıyorum fabrikadan uyumluluk raporu almadan bu motoru takamıyorsunuz. Bana şöylenilen bu ama burası Türkiye uydur kaydır ile işletilebilir onu bilemiyorum. Yada orjinal motorlarından 200 tdi yada 300 tdi herhangibir izin almadan proje çizdirip onaylatabiliyorsunuz.

Kusura bakmayın onu belirtmedim. Land motorları hariç hepsi için geçerli. Mezuatı okuyan arkadaşa landın yeni modellerinde (şase aynı kasa aynı) ford motoru kullanılıyor desem de sonuç değişmedi fabrikadan uyumluluk raporu isteniyor diyor. Şu anda 2 arkadaş forumda nissan motoru koyuyorlar araçlarına bakalım onlar bir şekilde işletecek heralde onlardan öğreniriz yasadaki açığı. Bir konu daha var ps artışında ise %30 dan fazlasına müsade edilmiyor.

Ben denedim bana onay yazısı çıktı arkadaş fakslayacaktı iki üç gün geciktirdi, bende o sırada 200 tdi motor bulduğum için yazıyı fakslaması için israr etmedim. Herzaman için orjinal orjinaldir :smiley:

tahaozak' Alıntı:
Ben denedim bana onay yazısı çıktı arkadaş fakslayacaktı iki üç gün geciktirdi, bende o sırada 200 tdi motor bulduğum için yazıyı fakslaması için israr etmedim. Herzaman için orjinal orjinaldir :smiley:
ABI 200TDI NERDEN BULDUN GOZUNU SEVEM SOYLEDE BIZDE ALALIM... !!!

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,109
Kayıtlı Üye Sayımız
166,839
Kaydolan Son Üyemiz
Planiket

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.