<div class="bbWrapper"><b>Ynt: 15.000KM Bakımı ve Merak Edilenler</b><br />
<br />
15.000 km bakımı yaptırılmıştır. <br />
<br />
Önce randevu alınmış, sonra saatinde gidilmiştir. Ben çayımı kahvemi çerken servis çalışanları aracın başına üşüşüp ne gerekiyorsa yapmışlar; araç yıknıp iç-dış temizlenip teslim edilmiştir. <br />
<u>Miktar</u><br />
1-PRO 03 Paket bakım (ne demekse) 1.50<br />
2-Polen filtresi 1.00<br />
3-Karter tapa contası 1.00<br />
4- Motor yağı 5W40 RN710 4.50<br />
5-Yağ filtresi 1.00<br />
6-Hava filtresi 1.00<br />
<br />
Parça toplamı : 232<br />
İşçilik : 63<br />
<br />
Toplam : 295 TL<br />
<br />
Ayrıyeten araç kabul formunda bir sürü şeye çentik atarak "uygun" demişler.<br />
<br />
Çıkan hava filtresine baktım; epey kirlenmiş. "10.000'de filtreyi değiştirseydin nasıl olurdu?" diye sordum; "çok tozlu yerlerde dolaşılmamış, gerek yokmuş" cevabını verdiiler. <br />
<br />
Yakıt göstergesi sorunu için şamandra bağlantı kontrolü ve kalibrasyon ayarı (ne demekse, onu da bilmiyorum) yaptıklarını söylediler. Herhalde yapmışlardır. Çünkü son işlem olarak yapıldı, servis çalışanları ellerinde anahtar vs. ile yine aracın başındaydılar. <br />
<br />
Bakalım yakıt göstergesi düzelecek mi? Gerçi eskisi gibi bozuk göstermiyordu. <br />
<br />
Delikanlılardan biri "yakıt tabancası tık deyince daha fazla doldurmayın. Belki birkaç liralık "tamamlama" önemli değil ama, 3-5 litre daha aldığınızda, yol bilgisayarı fazlayı okuyamaz. Şamandara, bilgisayarın okuduğu seviyeden aşağı düşünce bilgisayar o veriyi değerlendirir. Dolayısıyla yapılan km. ile bilgisayara veri olarak giden miktar uyumsuz olunca, bilgisayar da harcanan yakıtı doğru hesaplayamaz, kafası karışır" dedi. Bana mantıklı geldi. Demek ki pompa tık dediğinde artık yakıt konulmamalı.... <br />
<br />
Halkımıza duyurulur.</div>