Merhabalar,Merhaba, bu aralar malzeme arayışımı tamamlayabilirsem(ne alsam kafam iyice karıştı da) İstanbul veya yakın çevresi için 3 günlük plan yapabiliriz dilersiniz.
Herkese uygun ortak yer ve zaman belirleyelim o zaman abi konuşup.selam bennde katılabilirim. Sonbahar da dökülen yapraklarla güzel olur ortam.
Memnuniyetle katılırım dostlarHerkese uygun ortak yer ve zaman belirleyelim o zaman abi konuşup.
Aklıma ilk gelen birkaç yerHerkese uygun ortak yer ve zaman belirleyelim o zaman abi konuşup.
Yakacık hariç kafamda olan yerler abi bunlar, yakın olması otobüs ve vapur ile ulaşım açısından rahat noktalar. aydos ormanı pendik tarafında olan yer herhaldeAklıma ilk gelen birkaç yer
yalova Erikli yaylası
yakacık Aydos ormanı
Ağva hacıllı şelalesi
ömerli barajı
Bunlar sadece benim aklıma gelen yakın yerler arkadaşlar, sizin tercih ettiğiniz biryer olursa benim için hiç sakıncası yok.
Evet Aydos ormanı Pendik ve Kartal'ın üst tarafı, Yakacık diye yazdım.Yakacık hariç kafamda olan yerler abi bunlar, yakın olması otobüs ve vapur ile ulaşım açısından rahat noktalar. aydos ormanı pendik tarafında olan yer herhalde
O zaman kararı size bırakayım.bana ikiside uyar lakin erikliye daha sıcağımYakacık harici olabilir abi, gidişler şile ve erikli yaylasına
Görsellerden baktım baya güzele benziyor orası bana da uygun gibi geldiO zaman kararı size bırakayım.bana ikiside uyar lakin erikliye daha sıcağım![]()
@Beratbera [USERbbbb=106399oıjoıoıo[/QUOTE]
Hocam bizim kamp işi yalan olacak bu gidişlecuma - cumartesi - pazar - pazartesi müsaitim.Kasım 4- 5- 6- 7- hatta 8 i bile olabilir..