KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
yeditepe üniversitesini geçtikten 500 metre sonra ışıklardan sağa devam ederseniz az ilerde patika yolun girişini görebilirsiniz. yokuşun sonuna yani en tepeye kadar araçla çıkılıyor. iyi akşamlar
ben daihatsu feroza ile çıkamadım yokuşun sonuna en sondaki dik rampadan bahsediyorum. bellki aracın gücü yetmemiş olabilir... ama tekrar deniyeceğim.. iyi akşamlar...
Arkadaşlar çok zevkli geçtiği halinizden ve fotolardan belli.Aracım ile tek çıkmak istemiyorum.En azından sizin gibi işi bilen arkadaşlar yanımda olursa kendimi daha emin hissedebilirim .İstanbul içi böyle bir etkinliği tekrar yaparsanız mutlaka haber vermenizi isterim.
Saygılar İbrahim ÇAVUŞ
ben daihatsu feroza ile çıkamadım yokuşun sonuna en sondaki dik rampadan bahsediyorum. bellki aracın gücü yetmemiş olabilir... ama tekrar deniyeceğim.. iyi akşamlar...
öncelikler cevabınız için teşekkür ederim.. aracı tanımama gibi bir problemim yok uzun zamandır kullanıyorum üzerindeki lastiklerde fena değil zaten benim tırmandığım gün hava kuruydu çamur yoktu. bir yere kadar tırmandım ondan sonra aracın nefesi kalmamış gibi kesildi kaldı. birde bu dik rampalar araçların motor sağlığı açısındanda çok tehlike onuda biliyorum yağlamayı tam yapamıyor falan fıstık