15 Kasım 2009 Kayışdağı,Bozhane (Göller)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan BOSCH Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 43
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,720
Ynt: 15 Kasım 2009 Kayışdağı,Bozhane (Göller)

[attachment=1]

_DSC3146.jpg

Etiketler

selamlar

fotolar biraz ayrı gayrı oldu gibi :smiley:
birazı da aşağıdaki linkte

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=35555.220

Arkadşlar tüm fotoları burada toplasak ne dersiniz??
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=42864.0

bendekileri alıyorum bu tarafa
ben bu gazla tüm konuların altına eklerim fotoları
:smiley:

[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

DSC_0002.jpg

DSC_0009.jpg

DSC_0012.jpg

DSC_0016.jpg

DSC_0023.jpg

[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

DSC_0041.jpg

DSC_0053.jpg

DSC_0055.jpg

DSC_0062.jpg

DSC_0069.jpg

tefeci' Alıntı:
yeditepe üniversitesini geçtikten 500 metre sonra ışıklardan sağa devam ederseniz az ilerde patika yolun girişini görebilirsiniz. yokuşun sonuna yani en tepeye kadar araçla çıkılıyor. iyi akşamlar

ben daihatsu feroza ile çıkamadım yokuşun sonuna en sondaki dik rampadan bahsediyorum. bellki aracın gücü yetmemiş olabilir... ama tekrar deniyeceğim.. iyi akşamlar...

Arkadaşlar çok zevkli geçtiği halinizden ve fotolardan belli.Aracım ile tek çıkmak istemiyorum.En azından sizin gibi işi bilen arkadaşlar yanımda olursa kendimi daha emin hissedebilirim .İstanbul içi böyle bir etkinliği tekrar yaparsanız mutlaka haber vermenizi isterim.
Saygılar İbrahim ÇAVUŞ

ATİ79' Alıntı:
ben daihatsu feroza ile çıkamadım yokuşun sonuna en sondaki dik rampadan bahsediyorum. bellki aracın gücü yetmemiş olabilir... ama tekrar deniyeceğim.. iyi akşamlar...

Dik rampalarda aracınızı iyi tanımadan hem zorlamayın hemde uğraşmayın dağa çıkarken paralel yollar var oraları keşfetmet gerekir...

Standart lastikler ile çamurda çok dikkatli olmamız lazım bazı yerlerde eğim gereğinden fazla...

Sizin feroza eminim çıkar...

hasanfb' Alıntı:
Dik rampalarda aracınızı iyi tanımadan hem zorlamayın hemde uğraşmayın dağa çıkarken paralel yollar var oraları keşfetmet gerekir...

Standart lastikler ile çamurda çok dikkatli olmamız lazım bazı yerlerde eğim gereğinden fazla...

Sizin feroza eminim çıkar...

öncelikler cevabınız için teşekkür ederim.. aracı tanımama gibi bir problemim yok uzun zamandır kullanıyorum üzerindeki lastiklerde fena değil zaten benim tırmandığım gün hava kuruydu çamur yoktu. bir yere kadar tırmandım ondan sonra aracın nefesi kalmamış gibi kesildi kaldı. birde bu dik rampalar araçların motor sağlığı açısındanda çok tehlike onuda biliyorum yağlamayı tam yapamıyor falan fıstık :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,069
Kayıtlı Üye Sayımız
166,816
Kaydolan Son Üyemiz
car3393car

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.