İlhan abi, benim gece yola çıkış zamanım belli olmaz. Konvoy işleri küçük çocuklu ailelere hiç uymuyor ne yazık ki.
Gidilecek yerde elektrik, su, wc durumları nedir, ben de bilmiyorum. Tek bir yerde mi yerleşip kalınacak, yoksa sucuk partisi ayrı yerde, gece konaklaması ayrı yerde mi onu da bilmiyorum?
Gideceğimiz yerde elektirik ve su var. Son gittiğimde WC'de vardı ama şu an durumu nasıldır bilemiyorum. Sucuk partisini ve konaklamayı aynı yerde yapacağız.
Gideceğimiz yerde elektirik ve su var. Son gittiğimde WC'de vardı ama şu an durumu nasıldır bilemiyorum. Sucuk partisini ve konaklamayı aynı yerde yapacağız.
Arkadaşlar yarın krokiyi koyarım ama sapanca çıkışından kırkpınara gidilecek. kırkpınarda yönlendirme var. Otoyolun altındaki köprüden geçilerek sola devam edilecek.
Yeri anladıkda nasıl gideceğiz...
Gidiş yolu bu mudur?
Anadolu otobanı ( mor yol)
Sapanca bağlantısından çıkp, tekrar istanbul yönüne dönüp cebe girerekmi kamp gidilecek ( sarı yol)
Yoksa kırkpınarın içine girip otobanın altından geçerekmi kamp yerine gidilecek..( Kırmızı yol )
Atilla abi, kırmızı yol olsa gerek ama yanlış bir yere girersen vay haline.. Aralarda birbirine paralel tali yollar, alttan, üstten geçen köprüler, yanlış hatırlamıyorsam demiryolu da var..
Kırkpınar köy içinden geçerek kamp yerine ulaşacaksak, kırkpınarda yolu sorarız..Daha önceden giden birisi yolu doğrularsa iyi olur aslında..Çünkü ben ve Levent(burapdi) cuma akşamından gidiyoruz...
Ben de cuma gecesinden geleceğim. Üstelik geç saatlerde.. Yolu birilerine sorma şansım olmayabilir. Yola işaret bırakırsanız sarı çizgiyi takip ederek ulaşabilirim belki.. Levent abi'nin deposu büyük nasıl olsa. ;D ;D ;D (Aman "şaka" diyeyim de yanlış anlaşılmasın. Hassas konular bunlar)