17m3 Ducato İçin İzmir'de Mobilyacı Arıyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan AKMühendis Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 88
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 68,180
Ynt: 17m3 Ducato İçin İzmir'de Mobilyacı Arıyorum

bulent kocoglu' Alıntı:
Sayın Frigotek-kusura bakmayın adınızı yazmamışsınız-

Bakın burada bir çok arkadaş size yardımcı olmak için caba göstermiş.
Ama , sizin adınızı dahi bilmiyoruz.

Adınızı lütfetseniz.

Selamlar

Bülent Koçoğlu
Ankara

evet , telaşa gerek yok.

Etiketler
çok için

omnitemporal' Alıntı:
son zamanlarda yeni üyeler başlıklar açıyor,mobilyacı arıyorum,firma tavsiyesi lütfen,karavanımı kime yaptırayım vs vs,sonunda es 45 ve bazı arkadaşlar dolfin karavanı övüyor ve bu yeni üyelerde övmeye başlıyor ve araçlarını oraya teslim ettiklerini yazıyorlar,memnun kalmayanları bile eleştiriyorlar,o firmadan değil adam sorunlu gibi,profesyonel tiyatro reklam olabileceği konusunda şüpheler oluşuyor haklı olarak insanda....
sevgili arkadaşım..sana gerçekten çok teşekkür ederim..konuyu reklam ve işin sonunda polemiğe bağladın ya ne diyeyim sana..
öncelikle bu hiyerarşi olayını çözelim..(Kendi adıma yazıyorum)erbaş olarak aranıza katılmış olabilirim..ama çömez de değilim ..konu açma hakkımız yok ise sevgili moderatörlerimiz beni pekala uyarabilirdi..Ki..bu hakkım ise şayet ve demokratik bir forumdaysam 3.şahısların buna karışmasına müsamma göstermem..soruyorum sana ..konular neden açılır ..benim bildiğim ,yardıma ihtiyac duyan ..talebi olup..memnuniyetini yada mazuratını bildirmek için başvurulan bir yöntemdir.neyse çok uzatmak istemiyorum konuyu..
Dolphin karavan ve sahipleri benim babamın oğulları değil..söylediklerime karşılık ne maddi nede manevi bir anlaşmam yok..dolphin firmasına yakıştırdığım memnuniyet ve akabinde referans kimseyi bağlamaz..ben fikrimi ve memnuniyetimi belirtirken Dikkat ettiysen forumda adı gecen yada anılan diğer firmalar hakkında tek kelime kötü ifadede bulunmamışımdır..serbest piyasada kim ne isterse onu yapsın..buda beni bağlamaz..konular içersinde bir yorum yapmışşamda şayet ..projeye başlayan dostlarımızın heyecanına ortak olmak ..arzuladıkları araca sahip oldukları için onların mutluluğunu paylaşmaktır..sosyal ortamları gerçekten seviyorum..büyüklerimi sever sayar telkinlerine..önerilerine kulak veririm..ne varki simit satan çocuğun bana bayat simit satmasınada izin vermem..sevgili arkadaşım.. sahsımla ilgili bir sorunun varsa bana istediğin zaman özelden mesaj atabilirsin..sorunu buraya taşıyıp hem çevre kirliliği yaratmamış olur hemde dostlarımıza abilerimize stres yaşatmamamış oluruz..
saygı ve sevgilerimle..
erim özbiler(es45)

Yapılan açıklama da bence bunu doğruluyor ,tiyatro reklam çabası,insanları aptal yerine koymak bence bu,başka başlıkta evet bir (imaj)firmanın yaptığı karavan sergileniyor,firma ismi verilerek,bence bu normal ve olması gereken birşey,bitmiş bir karavan,oysa sitede bir süredir daha yapılmamış karavanlar üzerinden tiyatro yorumlarla reklam çabası,çoğu insan farketmiyor sanıyorsanız yanılıyorsunuz

omnitemporal' Alıntı:
Yapılan açıklama da bence bunu doğruluyor ,tiyatro reklam çabası,insanları aptal yerine koymak bence bu,başka başlıkta evet bir (imaj)firmanın yaptığı karavan sergileniyor,firma ismi verilerek,bence bu normal ve olması gereken birşey,bitmiş bir karavan,oysa sitede bir süredir daha yapılmamış karavanlar üzerinden tiyatro yorumlarla reklam çabası,çoğu insan farketmiyor sanıyorsanız yanılıyorsunuz
Peki şöyle yapalım.. karavan alan yada yaptıran kişiye önce hoşgeldin diyelim..daha sonra çok güzel oluyor diye alkış tutalım..bittiğinde ..memnuniyeti ve hayırlı olsun temennilerinde bulunalım..daha sonrasında bu tip yorum yaparsa sayet(reklam yapmaktan ) direk asalım.. ;) . samimiyetin tiyatrosu varsada ben bilmiyorum.. :eek: :eek: :eek:

[/quote]
omnitemporal' Alıntı:
omnitemporal' Alıntı:
son zamanlarda yeni üyeler başlıklar açıyor,mobilyacı arıyorum,firma tavsiyesi lütfen,karavanımı kime yaptırayım vs vs,sonunda es 45 ve bazı arkadaşlar dolfin karavanı övüyor ve bu yeni üyelerde övmeye başlıyor ve araçlarını oraya teslim ettiklerini yazıyorlar,memnun kalmayanları bile eleştiriyorlar,o firmadan değil adam sorunlu gibi,profesyonel tiyatro reklam olabileceği konusunda şüpheler oluşuyor haklı olarak insanda....

merhaba,
yeni üye değilim ve Sayın Frigo'ya firmayı önerenlerden biriyim......farklı başlıklarda firma ile ilgili eleştirel mesajımıda bulabilirsiniz başka firmalara ait övgüsel veya eleştirel mesajlarımı da sitede ufak bir arşiv taramasıyla bulabilirsiniz....tiyatro veya reklam kurgusunu hangi mesajdan dolayı çıkardığınızı anlayabilmiş değilim kaldı ki farklı başlık altında firmanın haziran ayına kadar başka araç kabul etmediği vurgusu yapılmışken bu dönemde reklam arayışı içnde olması bana pek makul gelmiyor.....eleştirel mesajlar yazan arkadaşlar firmayı ziyaret edip bizlerle objektif değerlendirmelerini paylaşırlarsa firma arayışı içinde olan pek çok kişiye ciddi katkı sağlamış olurlar...
Kalın sağlıcakla

İyi akşamlar,

Karavan Dünyasının temel ve öncelikli ilkesi malumunuz gezi/anı yazılarının olabildiğince ön planda olabilmesidir, bununla birlikte
karavanını kendi yapanlara ve özgün tasarımlara oldukça geniş bir alanı severek ve isteyerek açık bırakmanın ne kadar doğru
karar olduğu konusunda sanırım herkes hem fikirdir.

Böylesi güzel bir ortamda doğaldırki her firma olabildiğince düşük maliyetle reklamının yapılmasını ister/isteyecektir.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=95637.40

karavanlarını imalatçı firmaların güvenilir ellerine teslim eden dostlarımızın paylaşımlarının ilgi ve merakla takip edildiğini bilmek bizleride ziyadesiyle mutlu etmektedir. Süprizlerin hayırlara vesile olması dileklerimle.

Saygı ve selamlar

güngör' Alıntı:
İyi akşamlar,

Karavan Dünyasının temel ve öncelikli ilkesi malumunuz gezi/anı yazılarının olabildiğince ön planda olabilmesidir, bununla birlikte
karavanını kendi yapanlara ve özgün tasarımlara oldukça geniş bir alanı severek ve isteyerek açık bırakmanın ne kadar doğru
karar olduğu konusunda sanırım herkes hem fikirdir.

Böylesi güzel bir ortamda doğaldırki her firma olabildiğince düşük maliyetle reklamının yapılmasını ister/isteyecektir.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=95637.40

karavanlarını imalatçı firmaların güvenilir ellerine teslim eden dostlarımızın paylaşımlarının ilgi ve merakla takip edildiğini bilmek bizleride ziyadesiyle mutlu etmektedir. Süprizlerin hayırlara vesile olması dileklerimle.

Saygı ve selamlar

Gönül isterki hem firma yetkilileri hem de Nüvit Bey ortaya çıkan sorunu ve gerekçelerini bu platform da bizlerle paylaşsınlar ancak Levent Bey bu paylaşımıyla moderatörlüğünün tarafsızlık ilkesi düşünüldüğünde firmayla ilgili daha pek çok bilgi ve değerlendirmeye sahip olduğu hissiyatını uyandırıyor paylaşımın artması muhtemel karavanzede sayısının artmamasına katkı sağlayacaktır.

Kalın sağlıcakla

Merhabalar.

Bence topik, kırıcı yazmaktan imtina etmek kaydıyla, gayet güzel gidiyor.
" Gönül isterki hem firma yetkilileri hem de Nüvit Bey ortaya çıkan sorunu ve gerekçelerini bu platform da bizlerle paylaşsınlar."

Bu güzel bir öneri. Her iki tarafa da söz hakkı tanımak, çok medeni bir davranış.
İmalatçı hata yapmış ise, yaptığı işe sahip çıkarak, malına ve markasına değer katar.
Ancak, imalatçıyı aşağılamamak kaydıyla ve onu da dinleyerek.

Bizim imalatcılıkda bir temel prensibimiz var:
Sonuçta bir hata çıktı ise, çalışanlarıma söylediğim şudur:
Kesinlikle mala sahip çıkın, iş ortada kalmasın,
Hatanın imalatda mı, kullanımda mı olduğu da çok önemli değil benim açımdan;
önemli olan MARKA değerimin korunması.
Hata kullanıcıda bile olsa, onu eğitmek, doğru kullanımını sağlamak da bizim görevimiz.
Müşteri veya imalat hatası, sonuçta randımanlı çalışmayan her ürün bizim için bir sıkıntıdır.
Düzgün her mal da gittiği her yerde bizim vitrinimizdir ve bize yeni kapılar açar..

İmalat konusunda çalışan bir ağabey olarak önerim, 3-5 kuruş masrafı gözde büyütmeyerek,
imalatda veya sonradan meydana gelmiş arızaları süratle düzelterek,
MARKA DEĞERLERİNİ KORUMALARI ve YÜKSELTMELERİ..
Kazançları, 3-5 kuruşun çok üzerinde olacaktır.

Sağlık ve başarılar dilerim.

kimseyi kırmak yada üzmek gibi bir derdim yok,olamaz da,doğaya gönül vermiş,doğada uyanmanın tadını almış,gezmenin yeni yerler görmenin insan hayatında ne kadar değerli olduğunu farketmiş herhangi bir insanım bende ,zamanında güzel bir karavan ile dünyayı dolaşmak hayaliyle yola çıkmış,karavan firmaları tarafından yolunacak kaz gibi görülmüş,sadece karavanın tepesinde bir lamba için 300 euro talep edilmiş,kendi kendine karavan yapma denemesinde bulunmuş ve haliyle başarısız olmuş bir yurdum insanıyım o kadar,yaşım henüz 40 ama afedersiniz artık hepimiz insan sarrafı olmuşuz,olmak zorunda bırakılmışız,bu işlerin içinde ...
velhasıl kelam belki söz konusu firma sahipleri ve çalışanları çok değerli insanlar olabilir ama bu tarz reklam ters teper,bir şüphe uyandırır,zaten işini hakkıyla yapan ve çok büyük,yamyamca kar marjlarının peşinde koşmayan insanlar tutulur başarılı olur,bu şekilde senaryolara gerek yok,gezenbilir ailesi dürüstlük ve samimiyeti temsil ediyor benim için,bu kirlenmesin o kadar...

omnitemporal' Alıntı:
kimseyi kırmak yada üzmek gibi bir derdim yok,olamaz da,doğaya gönül vermiş,doğada uyanmanın tadını almış,gezmenin yeni yerler görmenin insan hayatında ne kadar değerli olduğunu farketmiş herhangi bir insanım bende ,zamanında güzel bir karavan ile dünyayı dolaşmak hayaliyle yola çıkmış,karavan firmaları tarafından yolunacak kaz gibi görülmüş,sadece karavanın tepesinde bir lamba için 300 euro talep edilmiş,kendi kendine karavan yapma denemesinde bulunmuş ve haliyle başarısız olmuş bir yurdum insanıyım o kadar,yaşım henüz 40 ama afedersiniz artık hepimiz insan sarrafı olmuşuz,olmak zorunda bırakılmışız,bu işlerin içinde ...
velhasıl kelam belki söz konusu firma sahipleri ve çalışanları çok değerli insanlar olabilir ama bu tarz reklam ters teper,bir şüphe uyandırır,zaten işini hakkıyla yapan ve çok büyük,yamyamca kar marjlarının peşinde koşmayan insanlar tutulur başarılı olur,bu şekilde senaryolara gerek yok,gezenbilir ailesi dürüstlük ve samimiyeti temsil ediyor benim için,bu kirlenmesin o kadar...

+1

omnitemporal' Alıntı:

+1

omnitemporal' Alıntı:
pek kıymetli arkadaşım..
Samimiyetine gerçekten inanıyorum..kendine göre haklı sebeblerin vardır elbet..yaşadığın sıkıntıları emin ol herkez yaşadı zamanında ..mesele güç ve imkan olayı değil ..gönül verme meselesi.keşke çevremizdeki insanlarda aynı fikre ve zikre sahip olsada,şu insan sarraflığından kurtulsak..42 yaşıma rağmen hala bu sarraflığı öğrenmiş değilim..aklıselim bir insan olarak herzaman samimiyete inandım..ve bu forumdaki herkezinde samimiyetine gerçekten inanıyorum..kim iyi kim kötü bunu kayırmakta benim tarzım değil.emin ol yarın kendi karavanını aldığında yada yaptırdığında (inşallah gönlüne göre en güzel karavan seninki olur) o heyecanı ve mutluluğu sende yaşayacaksın..
Herzaman derim altımızdaki bu makinalar bir araç..amaç o makinayı kullanan insanları tanıyabilmek.makinaları üreten A firması B firması olmuş olmamış hiç önemli değil.onlar kendi yolunda biz kendi yolumuzdayız.(böyle olacağını bilseydim reklam alır gezi paramı çıkartırdım) :smiley::smiley: tek bir telkinde bulunmak istiyorum sana ..lütfen ithamda bulunurken isim zikretme..insanlar sanacakki firmanın sahibi benim..(keşke ben olsaydımda 5 bine herkeze karavan yapsaydım)
sevgiyle kal
erim özbiler

Not.. Buarada sevgili murat ..insan eniştesine böylemi davranır..uzun göle sokmam seni baştan söyleyeyim. ;) :D :D :D :D

omnitemporal' Alıntı:

+1

Tekrar tekrar aynı övgülerin çeşitli konu başlıklarında yazılması beni de şüphelendirdi. Belki de alakası yoktur. Bundan sonra övgüler-şüpheler değil yapılan işlerin görülmesi gerekir. Karavan yaptıran arkadaşlar resimleri yayınlarlarsa ve tecrübelerinden bahsederlerse neyin ne olduğu daha iyi anlaşılır. Meyve veren ağaçı da taşlamayalım , ali cengiz rekamı yapanlar varsa da inanmayalım. Artık söz değil, yapılan işlemler konuşsun bence.

carpediem69' Alıntı:
Gönül isterki hem firma yetkilileri hem de Nüvit Bey ortaya çıkan sorunu ve gerekçelerini bu platform da bizlerle paylaşsınlar ancak Levent Bey bu paylaşımıyla moderatörlüğünün tarafsızlık ilkesi düşünüldüğünde firmayla ilgili daha pek çok bilgi ve değerlendirmeye sahip olduğu hissiyatını uyandırıyor paylaşımın artması muhtemel karavanzede sayısının artmamasına katkı sağlayacaktır.

Kalın sağlıcakla

Süleyman bey hiçbir bilgim yok ve hiçbir araştırma içinde değilim.

Tarafsızlığımda hiçbir değişiklik olmadığı giibi değerlerimden ödün vermeyede niyetli değilim. Piyasa dengelerini belirleyen
moderatörler yada forumlar değil bizatihi tüketicilerdir.
Reklamında reklamasyonunda uzmanı tüketiciler olup forumlar fısıltı gazetesinin yerini alan yazılı belge alanlarıdır.

Selamlar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR