kimseyi kırmak yada üzmek gibi bir derdim yok,olamaz da,doğaya gönül vermiş,doğada uyanmanın tadını almış,gezmenin yeni yerler görmenin insan hayatında ne kadar değerli olduğunu farketmiş herhangi bir insanım bende ,zamanında güzel bir karavan ile dünyayı dolaşmak hayaliyle yola çıkmış,karavan firmaları tarafından yolunacak kaz gibi görülmüş,sadece karavanın tepesinde bir lamba için 300 euro talep edilmiş,kendi kendine karavan yapma denemesinde bulunmuş ve haliyle başarısız olmuş bir yurdum insanıyım o kadar,yaşım henüz 40 ama afedersiniz artık hepimiz insan sarrafı olmuşuz,olmak zorunda bırakılmışız,bu işlerin içinde ...
velhasıl kelam belki söz konusu firma sahipleri ve çalışanları çok değerli insanlar olabilir ama bu tarz reklam ters teper,bir şüphe uyandırır,zaten işini hakkıyla yapan ve çok büyük,yamyamca kar marjlarının peşinde koşmayan insanlar tutulur başarılı olur,bu şekilde senaryolara gerek yok,gezenbilir ailesi dürüstlük ve samimiyeti temsil ediyor benim için,bu kirlenmesin o kadar...
+1