19 Şubat Nif Dağı Zirveye Çıkıyoruz ... Çıkabilirsek tabi...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan miraclet Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 63
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,095
Ynt: 19 Şubat Nif Dağı Zirveye Çıkıyoruz ... Çıkabilirsek tabi...

.

2012-02-19-064.jpg

2012-02-19-065.jpg

2012-02-19-066.jpg

2012-02-19-067.jpg

2012-02-19-068.jpg

Etiketler

bendekiler bu kadar, katılan ,emeği geçen herkese teşekkürler. tekrar görüşmek üzere.

2012-02-19-079.jpg

2012-02-19-080.jpg

dert etme genç insan,(offroad tutkunu)
çektiğin fotoğrafları bizimle paylaşırsan seviniriz.

offroad tutkunu' Alıntı:
ben 12 yaşındaki çocuğum abi fronteracının küçük oluyum kusura bakma tekrar biraz aceleci davrandım bende de fotoğraflar var gönderiyimmi bu arada çok güzel bir gündü kızak için teşekürler hepinize teşekür ederim bir gezide buluşmak üzere
Elbette( junyor fronteracı) senin nikin bence bu olsun.
Resimlerini özellikle bekliyorum inşallah ilk fırsatta tanışalım.
Ben en yaşlı sen en genç off-road cu iyi bir ikili, oluştururmuyuz. Derslerinde ve hayatında başarılar dilerim.

NİVACI' Alıntı:
Elbette( junyor fronteracı) senin nikin bence bu olsun.
Resimlerini özellikle bekliyorum inşallah ilk fırsatta tanışalım.
Ben en yaşlı sen en genç off-road cu iyi bir ikili, oluştururmuyuz. Derslerinde ve hayatında başarılar dilerim.

Fotoğraf0037.jpg

Fotoğraf0038.jpg

Fotoğraf0039.jpg

Fotoğraf0040.jpg

Fotoğraf0041.jpg

Güzel gezi olmuş.
Sunay o taşların üstünde ne arıyordun altındakini niva mı sandın.
Ahmet direksiyona kimi geçirdin arabanı huyunu değiştirteceksin.
landçılara sözüm tanıştıktan sonra
Günün kahramanı yinede 2çeker samara 4 çeker yüreğiyle OKTAY
herkesin eline sağlık fotolar neşemi yerine getirdi inşallah BURSADA BULUŞMAK DİLEKLERİMLE.
herkese mutlu hayırlı işler dilerim.

Bu arada konu başlığında yazılı Zirveye çıkamadık haberiniz ola....

hasan bunu yazmayacaktın işte. :'(
birisi namı sınırları aşmış her off çunun rüyası mog. diğeri çok sesli fargo. doç. desoto. crysler.
Karizma 40 çentik yerlerde :mad:
eyvah ayvah ben duymasam iyi olurdu :D :D :D

NİVACI' Alıntı:
hasan bunu yazmayacaktın işte. :'(
birisi namı sınırları aşmış her off çunun rüyası mog. diğeri çok sesli fargo. doç. desoto. crysler.
Karizma 40 çentik yerlerde :mad:
eyvah ayvah ben duymasam iyi olurdu :D :D :D

Burhan abi şeyyy ben ilk 5 km yi hep beraber çıktık. Sonraa Ladalar kaldı biz devam ettik sonraki 8. km de diğer araçlar kaldı Unımogla Dodge devam ettik. Sonra 10.km de unımogla dodgede yolda kaldı 12.km den sonra desoto yola devam etti sonra oda yolda kaldı 15.km den sonra fargo devam etti o da kaldı ve zirveye crysler çıktı sonunda... :D :D :D

ttogan' Alıntı:
Keyifli bir gezi olmus.Aranizda bir Samara gormek ne guzel.Yillarca is icabi kar kis demeden yollarda Samara kullandim.
Afyon Usak Denizli ve bu sehirlerin ilceleri ile bunlari birbirine baglayan ara yollarda hic zincir takmaya gerek duymadim. Simdi de arazide goruyorum. Samara hakikaten iyi bir arac. Kameraniza saglik. Bir dahaki geziye yetisebilirsek gorusmek uzere.
Teşekkür ederiz. Sizi de aramızda görmekten mutlu oluruz.

Sevgili Dostlar bu hafta sonu yapacagimiz Usak gezisi ile ilgili paylasimlar ve bilgileri asagidaki linkte bulabilirsiniz...

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=84441.0

Çok keyifli bir gezi olmuş.Şu an aracımız yok ama inşallah misafir olarak katılmak istiyorum gezilere....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,940
Kaydolan Son Üyemiz
acelyakaratas

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR