1949 Willys Jeep

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan 997799 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 23
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,465

Etiketler

Ynt: Bir Jeep Nasıl Rezil Edilir

Arkadaşlar daha öncede başmıza geldi bu tür yorumların umuma açık bir forumda paylaşılması pek hoş sonuçlar doğurmuyor, Sahibi yada arkadaşı çıkıp gelirce tartışmalar tadsız yerlere gidiyor.

Zevk meselesi diyelim konuyu kapatalım.

Selamlar
 


Ynt: Bir Jeep Nasıl Rezil Edilir

Araç telefonuda koymuş kendince ilk baktığımda görmemiştim dikkatli bakınca farkediliyo
 



Ynt: Bir Jeep Nasıl Rezil Edilir

Arkadaşlar daha öncede başmıza geldi bu tür yorumların umuma açık bir forumda paylaşılması pek hoş sonuçlar doğurmuyor, Sahibi yada arkadaşı çıkıp gelirce tartışmalar tadsız yerlere gidiyor.

Zevk meselesi diyelim konuyu kapatalım.

Selamlar


kesinlikle katılıyorum.. o tür araçları sevenlerin sitesinde de bizim araçlara bu tür yorum yapılıyor olasilir..
hor görmemeli
 

Ynt: Bir Jeep Nasıl Rezil Edilir

Merhabalar,
Arkadaşlar öncelikle hepimiz kişisel zevklere saygı duymalıyız. Hepimiz ve bu ilandaki arkadaşda kendi kişisel beğenisi ve maddi imkanı oranında sevdigi bir aracı zevkine göre yeniden yapmış. Bunu beğenmeme hakkımız mevcut, kendimizce "rezil etti" diye düşünme hakkımızda mevcut, ama bunu Gezenbilir formu içinde hiç birimiz yapmamalıyız, bu formun kalitesini, seviyesini ve kişilerin zevklerine karşı saygılı olma ilkemizi her zaman korumalıyız.

Bu araç benim veya sizin olabilirdi, dolayısıyla kimse kendi aracımıza rezil etmmişşin yakıştırmasını duymak istemez diye düşünüyorum. Hepimiz saygı ve ölçü çerçevesinden eleştirmeliyiz.

Bu sebeplerden dolayı konu başlıgını 1949 model Willys Jeep olarak değiştiriyorum.

Saygı ve Sevgilerimle
Hakan Irıklı
 

Ynt: 1949 Willys Jeep

Arkadaşlarımızın yapmış olduğu araçlar hakkında iyi ve kötü yanlarını yazıyoruz ama aramızdan olmayan bir kişinin aracı hakkında kötü yarayıcı görüş bildirmek acımasız ve gereksiz olur adamın aracının (ayrıca satıcı bir galeri) burada eleştirildiğinden büyük bir ihtimalle haberi yoktur ama camiamız büyük olduğundan illaki tanıyan çıkacaktır bu yüzden eleştirileri kırıcı olmadan yapmak en iyisi veya bu konu hakkında daha kırıcı olmadan konuyu kapatmak daha iyi olacaktır.Bende aşagıda görüş bildirdim ama kırıcı olmadan.Saygılarımla...
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,109
Mesajlar
1,528,839
Kayıtlı Üye Sayımız
166,839
Kaydolan Son Üyemiz
Planiket

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst