1967 cj 5 willys

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan botiara Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,376

botiara

Ana Kamp
Yer
İSTANBUL
Selamlar,

1967 model motor FORD dizel olan (yeni toplanmış), kaporta tertemiz,lastikler yeni, pırıl pırıl bir araç aldım. Öncelikle bu ilk aracım ve tavsiyelerinizi bekliyorum. Nelere dikkat etmeliyim, uzun yollarda nasıl kullanmalıyım, kronik arızaları nelerdir gibi konulara kısa kısa tecrübelerinizi paylaşırsanız memnun olurum. İlk etapta çeşitli tereddütlerim vardı, aracın 1967 model olması korkutuyordu metal yorgunluğu olabileceğini düşünüyordum ama motor ve kasanın dört dörtlük olması ve fiyatının da keseme uygun olması bu araca itti beni. Tüm desteklerinizi bekliyorum, son olarak gezi programlarına nerelerden daha güvenli ve doğru ulaşabilirim, hangi kuluplere üye olmalıyım gibi sorularıma da cevap verirseniz yeni OFF ROAD meraklısı olan bana çok fazla yardımcı olmuş olursunuz... Teşekkürler....

Etiketler
Ynt: 1967 cj 5 willys

nerde olduğunuzu yazmamışsınız.öncelikle aracınız hayırlı olsun.keyifli sürüşler.öncelikli olarak gezenbiliri bulmuşsunuz zaten. Eğer bulunduğunuz yerde bir off-road klübü varsa üye olun böylece çevrenizde genişleyecektir. Son olarak da size bir parçacı gerekli, ben onun da telefonunu yazıyorum size, ben orayla alış veriş yapıyorum, çok da memnunum, çok dostça yaklaşımları olan çok iyi insanlar.
ulus otomotiv 2380350 istanbul taksim de, bir de sanırım maslak atatürk sanayide yerleri varmış, bana taksim daha yakın olduğundan taksime gidiyorum

bu yeni üye arkadaşlar nerde oldukları yaş gibi özellikleri profillerine yazarsa cok daha sağlıklı bilgi alabilirler o bölgede yakın olan arkadaşlarda elinden gelen yardımı gösterir

Yaşım 29 ve İstanbul dayım...
Gösterdiğiniz ilgilere teşekür ederim, önerilerin devamını bekliyorum

öncelikle aramıza hoşgeldin dizel bi cj performası hakında bilgim yok hiç dizel cj kullanmadım
fakat semt belirtmemissiniz daha kolay yardım alırsınız semt belirtirseniz size yakın cj kullanana çok arkadaşımız vardır eminim

Anadolu yakasi goztepe de oturuyorum...Aracin arka tarafi arkadan acilan kapi seklinde ve on koltuklar yatar degil yani onden arkaya gecilmesi zor, bu sekilde arkaya nasil koltuk koyabilirim? Arkada yanlarda minderler var ama ben koltuk koymak istiyorum, bu konuda tavsiyelerinizi bekliyorum

ön koltukları yatar hale kolay getirebilirsin ya degişeceksin koltukları yada ilave kızak alıp monte ettireceksin
anadolu yakasındasın boztancıya yakınsan yaman tic cemil abiye ugrarsan bi çözüm bulursınız mutlaka

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR