Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
emin olun ziyadesiyle bir aşktı bizimkisi birazda abarttık sanırım 2 sene oldu hala bitiremedik ve dediğiniz gibi yapılmamış bişey olsun istedim sanırım olduda
teşekkürler,emeğin karşılığını tebrikle almak güzel,ilk zamanlar tutuyordum ne harcadğımın hesabını belli bir zaman sonra kopardım 30.000 tl yi geçtiğini tahmin ediyorum ve araba hariç ve iki senede ömrümden yedi tabi ama parayla ölçülebilecek birşey değil tabi bu paralara son model bir araba alabilirdim bu kadarda uğraşmazdım kimse anlamıyo ama siz anlarsınız sizce son model bir arabaya değişilirmi
tahmin ettiğiniz gibi herşey nikelaj değil bir çok parçada kromdan yapıldı yapabildiğimizi krom yaptık yapamadığımızıda nikelaj kaplattık malum nikelaj krom kadar uzun ömürlü olmuyor.ama ikisinide silip parlatıp karşısına geçip izlemek inanılmaz eğlenceli mükemmel bişey