1976 Jeep Grand Wagoneer

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan MK51 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 13
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,062

MK51

Zirve
Yer
Istanbul
1976 Grand Wagoneer, Quadro Trac, AMC 5.9 V8 motor ve direksiyondan otomatik GM şanzıman.
Arazi levyesinde "High - Low" konumları, torpido içindeki anahtar ile kontrol edilen "Normal Offroad - Emergency Offroad" seçenekleri var... Qruise control, klima, vs...
Araç on senedir bende ve tüm mekanik parçalarını 1985 ve üstü kullanıyoruz.

2006 Lassa-Bolu offroad oyunlarında, Sedat arkadaşımız vesikalık gibi çekmiş:smiley:)

Wagoneer1.jpg

Wagoneer2.jpg

Etiketler
Ynt: 1976 Jeep Grand Wagoneer

selam arkadaşım nette gezinirken arabanı gördüm araban kaç model ve satlıkmı bu vesileyle tanışmamızada sevinirim hoşca kal

selam arkadaşım..
sizin taka çok güzel görünüyor
ellerinize sağlık

Mustafa abi,

Sen şu takanın makaslarına biraz kavis verdirip, bir çamur lastiği atsanda şu zavallı XJ'ide evdekilere bıraksan markete giderken kullansalar ;D bak zaten 40 sene sonra benzin bitecek dunyada 360'lık makineyi yatırma valla yazık ::smiley: ......

Jeepcj7' Alıntı:
Mustafa abi, Sen şu takanın makaslarına biraz kavis verdirip, bir çamur lastiği ...

Sıra gelmiyor bir türlü Orkun. Makas kavisi ile uğraşmaya gerek yok, zaten bu aletin yükseltme kitinde 4 makas var sadece. Fiyatı da gayet makul... Bu araçla oynamaya karar verirsem, senin haberin olacak merak etme.

Mustafa abi selamlar aracın maşallah çok hoş tam bir amerikan klasiği yıkandığı zaman çok daha güzel durduğuna eminim makinasıda süper bence gayet iyi durumda ben olsam mecbur kalmadıkça satmayı düşünmem çünkü bu araçlar artık pek fazla kalmadı bence orjinalliğini hiç bozma abi safkan haliyle kalsın karizması heybeti yeter zaten bende bi tanesine sahip olmak isterdim gerçekten iigünler...

Vayyy beee....! ben Sarıkamış'ta 3.ncü ordu 9. Tümen de Orgeneral Sabri Yirmibeşoğlu'nun makam şöförüydüm ve buda arabamdı....:smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,069
Kayıtlı Üye Sayımız
166,819
Kaydolan Son Üyemiz
erenbey44

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR