1979 model cj 5

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ATİ79 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 52
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,910
Ynt: 1979 model cj 5

ilan günceldir. arkadaşlar akıl vermek gibi olmasın ama bu rakamlara herzaman bulamıyacağınız bir araçtır. saygılar...

Etiketler

:D Ben o rakamı bulsam hemen alıcam ama en az bir yıl beklemem lazım. O zamana kadar satılmazsa düşünmeden alırım ;D ;D ;D

murat690' Alıntı:
:D Ben o rakamı bulsam hemen alıcam ama en az bir yıl beklemem lazım. O zamana kadar satılmazsa düşünmeden alırım ;D ;D ;D

Allah gönlüne göre versin :smiley: inşallah daha iyilerini alırsın..

kimse cj istemiyor sanırım bu aralar :smiley: niyeti olan mail atan arkadaşlar fiyat düşmeyecektir bilginize arz ederim :smiley:

ATİ79' Alıntı:
kimse cj istemiyor sanırım bu aralar :smiley: niyeti olan mail atan arkadaşlar fiyat düşmeyecektir bilginize arz ederim :smiley:
CJ isteyen çokta millete afedersin ölmüş eşşek lazım :(
cj den anlayanda zaten hakkını veriyo anlamayanda 4 lastik iyi olsun iyide bir boya olsun yeter 3 gün sonrada eyvah diyo
ama iş işten geçiyo
;D

ilker5276' Alıntı:
CJ isteyen çokta millete afedersin ölmüş eşşek lazım :(
cj den anlayanda zaten hakkını veriyo anlamayanda 4 lastik iyi olsun iyide bir boya olsun yeter 3 gün sonrada eyvah diyo
ama iş işten geçiyo
;D

aynen katılıyorum her harfine kadar ...

sonunda üye olabildim siteye :smiley: sahibinden üzerinden konuşmuştuk atılgan abi ilk mesajımı da buraya yazayım dedim, bir üniversiteli genç olarak bende cj5 lere merak sarmış durumdayım ve daha acemi olduğumdan ilk aracımın büyük oranda yapılı olması gerektiğini düşünerek ilk bu arabayla ilgilendim.. hala da takipteyim tabi bu fiyatları veremeyecek olsam da yine de arabayı takibe almış durumdayım ... iyi satışlar dileyeyim laf arasında da ilanı güncelleyeyim bari... :smiley:

Atılgan aracına ne kadar özenle baktığını ve yapılanları burada takip etmiştim, kesin satmaz diyordum ama beni yanılttın :eek:
İnşallah aile içinde kalır...

BOSCH' Alıntı:
Atılgan aracına ne kadar özenle baktığını ve yapılanları burada takip etmiştim, kesin satmaz diyordum ama beni yanılttın :eek:
İnşallah aile içinde kalır...

Hayırlısı inşallah aile içinde kalır.. gözümün önünde olması benide mutlu edecek :smiley:

Siteye üye olmayan bir arkadaşim var şimdi onunla konuştum, "abi biliyorum arabayı favori olarak işaretledim zaten" dedi...
Denkleştirebilirse seninle irtibata geçmek istiyor...

BOSCH' Alıntı:
Siteye üye olmayan bir arkadaşim var şimdi onunla konuştum, "abi biliyorum arabayı favori olarak işaretledim zaten" dedi...
Denkleştirebilirse seninle irtibata geçmek istiyor...

Anladım kısmetse olur artık.. ya aracı ilana verdikten sonra öyle insanlar tanıdımki anlatamam.. adam cj benzin deposunun yerini bilmiyor öyle konuşmalar yapıyorki aklın durur..

arayan soranlar bıktırdı artık :smiley: ama bu ayın sonuna kadar satamazsam kaldırcam ilanlardan zaten... binmeye devam :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR