1979 Model Satılık - CJ7

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan aaksoy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 21
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,609

aaksoy

Ana Kamp
Yer
KAYSERİ
1979 MODEL CJ7 SATLIKTIR
FİYAT: 15.750 TL

14092010038.jpg

14092010039.jpg

14092010040.jpg

Etiketler
Ynt: 1979 Model Satılık - CJ7

acaba araç orjinal cj7 mi? şanzıman, motor, frenler, dif ler, ateşleme, lpgvs.. gibi bilgileri verirseniz satışınız hızlanır..

orjinal cj7 diye biliyorum
aracın şanzuman, diferansiyelde hiç bir sıkıntı yok, motoru yeni yapıldı
ön frenler disk, arkalar kampana
lpg mevcut ve işli
aksları ben yeni değiştim, şapkalı aks oldu arkalar

şu anda kayıtlı iç fotoları yok ama içinde en ufak bir sıkıntı yok
koltuklarda ısıtma dahi var
isterseniz telefon numaranızı bırakın arayayım sizi daha detaylı görüşebiliriz

ben bu aracı 1 seneden beri takip ediyorum o zamanlar 15 e vermemişlerdi bana araç baya sağlamdı o zamanlar şu an durumunu bilmiyorum ama resimleri var bende bir bakın hayırlı satışlar

big_21608748eiu.jpg

big_21608748l89.jpg

thmb_21608748a5b.jpg

thmb_216087482kx.jpg

bu resimleri yaklaşık 1.5 sene önceki hali şu an ya daha iyi yada yıpranmış olabilir sahibi olan arkadaşa danışmadan koydum resimleri ama umarım bir sakıncası yoktur =(

ben konuştuğumda orjin dendi ama şase numarasını kontrol için alamamıştım o zaman kontrolu kolay şase numarasıyla bakılıyor tüm seceresi çıkar

15 güzel rakam problem yoksa alınır hatda gezenbilire özel bişelerde yapar belki =) alanada satanada hayırlı olsun

resimleri koymanızda bir sıkıntı yok
araç o zamanki halinden daha iyi durumda
ben alalı 2 ay kadar oldu ve eksik gördüğüm yerleri yaptırdım

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,920
Kayıtlı Üye Sayımız
166,948
Kaydolan Son Üyemiz
neyzenx

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.