tuncaaayy
Kamp III
evet artık benim cj min de bir garajı olsun istedim..öncelikle benim bir cj hastası oldugu söylememe gerek olmadıgını belirtmek isterim..bu araçlarla askerligimin çok öncesi tanışıp askerligim sırasında iyice sevdigimi bilmelisiniz.şu ana kadar bu kırmızı hariç 3 tane cj sahibi oldum.bir dönem artık ugraşmak istemedigimden bıraktım..ama ne kadar pişman oldugumu anlatamam.maddi açıdan durumumu biraz düzeltip kendime bir cj daha aramaya başladım.bu yeni alacagım araç cj 7 olmalıydı ki içine sıgabileyim(boy 1.92)baya bir zaman piyasada araç aradıktan sonra aklıma neden toplu bir araç almıyiim diye geldi.sonuçta 13-17 bin verecegim araca da iyi bir masraf yapacagım..tabii belli kriterlerim vardı araçla ilgili olarak ve bunların büyük bir kısmı alacagım araçta olmalıydı..bir gün bir galerinin önünden geçerken(düşünün bir cj yi gökte ararken yerde bulmuşum)şimdiki aracımı gördüm..fiyatını o anda hiç sormadım yüksek bir rakam isteyeceklerini bildigimden önce iyice bir inceledim..sonra arkama baka baka yoluma devam ettim..aklımda ki yapmak istedigime çok yakın bir araç oldugu için çok hoşuma gitti...ara ara önünden geçiyordum ve orda bayagı durdu benim araba..bu arada camia da ne kadar tanıdıgım varsa hepsine haber salmışım düzgün benim begenicegim bir araç olunca beni çagırın diye..bir gün benim işyerinede yakın olan murat ustaya ugradıgımda onun oraya geldigini gördüm benim kırmızının e tabii dururmuyum hemen anahtarı kaptıgım gibi test şürüşüne.. çok hoşuma gitti gidişi,motor sesi,aksesuarları birde sahibinin yaşadıgı sorunlar işin içine girince biraz nakit biraz vadeli çekler derken hemen satışını aldım....
arabamın özellikleri
1980 model cj 6 dan kesme(hayret sonradan düzgün kesildigi ortaya çıktı..anlatacagım sonra)
4.200 cc
t 176 şanzuman
arka difransiyel dana 44
ön amc 20
35''lastikler
ayna mahruti 41 e10
şimdide aracımın evriminden bahsedelim...topladıgım tüm resimler gezenbilir dendir...sizlere çok teşekkür ederim
bu resim ankaradan aracın rauf ustada ki ilk hali..toplamaya karar veren arkadaş da zanedersem bizim üyelerimizden sonrasında adapazarlı başka bir arkadaşa satmış
arabamın özellikleri
1980 model cj 6 dan kesme(hayret sonradan düzgün kesildigi ortaya çıktı..anlatacagım sonra)
4.200 cc
t 176 şanzuman
arka difransiyel dana 44
ön amc 20
35''lastikler
ayna mahruti 41 e10
şimdide aracımın evriminden bahsedelim...topladıgım tüm resimler gezenbilir dendir...sizlere çok teşekkür ederim
bu resim ankaradan aracın rauf ustada ki ilk hali..toplamaya karar veren arkadaş da zanedersem bizim üyelerimizden sonrasında adapazarlı başka bir arkadaşa satmış