1982 Jeep CJ-8

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bull Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 320
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 93,652
Ynt: 1982 Jeep CJ-8

bull' Alıntı:
100_9055.jpg
iste bu resim çok guzel.

Etiketler

tarkan beyde o kapının bir degişigi var..yapmadan önce bir fiyat al istersen bende yarım best top kapı ile kullanıyorum..arka taraf hoş olmuş..ben biraz daha degişik bir şey düşünüyorum..bir çeşit kasa gibi hani yurt dışı parça kataloglarında bulunan türden..arka koltugu iptal etmeden ama bir gezi vs.. de koltugu öne yatırıp o kasayı arasına koyarsam bir çok malzememi içine koyarım hesabındayım..

tuncay gel grand cherooke yapalım senin koltukları bi yerden elime geçti elektrikli falan olsun oldu olacak ısıtmalıda olsun :smiley:)

Tuncay CJ' Alıntı:
tarkan beyde o kapının bir degişigi var..yapmadan önce bir fiyat al istersen bende yarım best top kapı ile kullanıyorum..arka taraf hoş olmuş..ben biraz daha degişik bir şey düşünüyorum..bir çeşit kasa gibi hani yurt dışı parça kataloglarında bulunan türden..arka koltugu iptal etmeden ama bir gezi vs.. de koltugu öne yatırıp o kasayı arasına koyarsam bir çok malzememi içine koyarım hesabındayım..

tabi tabi iki kapıya 1000 dolar bitti o günler artık metalle ilgili herşeyi kendim yapıyorum,yakında bir cj alıp üstümr sıfır aliminyum kupa yapıcam

yeni yakaladım garajınızı aracın rengi ve sadeliğini cok begendim ellerinize saglık zevkli ellerden cıkmıs arac belli tamponda cok basarılı olmus

aracı yakından gördüm boya çok iyi yapılmışşş
özellikle kıvrım yerleri süper her ustadan çıkmaz böyle bir işçilik

ilker tarığın anlattıklarını iyi dinle bu kadar kısa zamanda bu kadar jeep aleminde yol alan birisini g örmedim ben gercek bi jeepci ruhuna s ahipdir tarık

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,016
Kayıtlı Üye Sayımız
166,763
Kaydolan Son Üyemiz
azzdmr

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR