Ynt: 1983 Landrover Series 3 İle Ankara'dan Selamlar
tindersticks' Alıntı:
Senin yanıtını o 55.000 liralık Defenderın sayfasında verdim... Senin gibi cahillerin (temel okuma yazma bilgisi buralarda yazılanları anlamaya yetmeyebilir) bu sayfalarda ne işi var onu da anlayamıyorum... Bu sitenin adı gezenbilir..... Zıçanbilir değil.....
Dün Eymir'e bisiklete binmeye gittik. Neredeyse gidemiyorduk ;D ;D ;D ;D Ben rahat rahat askıyla uğraşmadan arkaya koyar gideriz diyordum ama ne mümkün?? 88 inç kısa şase tahmin ettiğimden de kısaymış, bir teker boyu dışarıda kaldı bisikletler. Ön tekerlekleri çıkararak çaprazlama ve tepeleme anca tepiştirebildik : Neyse normal insan arabasına takılan türden Thule bisiklet taşıyıcısını stepne bijonuna monte veya çeki topuzuna monte şeklinde modifiye etmeye çalışacağız bakalım...
Tam ölçü olduğundan istesen de kayma olmuyor. O köşebentlerle sabitleme işini bagajın sonundaki gibi diyorsan tabanı tamamen vinleks kaplayınca yaptıracağım, paspası yine onun üstüne atarız. Şimdilik oralar sökülüp takılana kadar uğraşmayacağım... ;D
Umut Bey, ellerinize sağlık çok güzel olmuş güle güle binin
Benim de series duygularımı tekrar depreştirdiniz maddiyat el verse hemen gidip bi tane alıcam valla ;D
prof_facia' Alıntı:
Umut Bey, ellerinize sağlık çok güzel olmuş güle güle binin
Benim de series duygularımı tekrar depreştirdiniz maddiyat el verse hemen gidip bi tane alıcam valla ;D