KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ama öyle böyle bir 6 değil, yatık 6/slant six ;D
Bu arada distribütör çok pis yerdedir o motorlarda, anında ıslanır tekerin attığı sudan, ben vaktinde bulmuştum, denk gelirse lastik distribütör şapkası alın...
çok sağolun ......
gösterilen ilgi acayip motive ediyor.inşallah hep bearaber kazasız belasız binelim .takip etmeye devam edin 10 güne boyadan cıkacak gerisini kendi şantiyemde tamamlıycam daha hızlı veri akısı olacak
nasip olursa ocak sonu bitecek tamamen ondan sonra fırsat buldukça buluşmalara katılmak istiyorum
aslında ben aracı av ve gezi için hazırlıyorum offraod için özel modifikasyon yok ama standartların müsade ettiği kadar aracı 2 ye 3 e bölebiliriz sorun yok ;D
;D ;D ;D
Muhacir arkadaşım özelden mesaj attım distribütör ile ilgili
Bu arada benim S100 Fargo tek kapılıydı derken sadece ön kapılar vardı. Tedaştan falan çıkanlarda bir tarafta 2 kapı, şöför tarafında tek kapı oluyor Karayolları çıkması ve karayolları turuncusuydu ;D Refüj sulayan işçiler hep el sallıyordu bana ;D ;D ;D ;D
;D ;D ;D
Muhacir arkadaşım özelden mesaj attım distribütör ile ilgili
Bu arada benim S100 Fargo tek kapılıydı derken sadece ön kapılar vardı. Tedaştan falan çıkanlarda bir tarafta 2 kapı, şöför tarafında tek kapı oluyor Karayolları çıkması ve karayolları turuncusuydu ;D Refüj sulayan işçiler hep el sallıyordu bana ;D ;D ;D ;D
eh be macır verdin gazı verdin gazı bende aldım ön ve arka kilitleri kısmet olursa bugün kendim montaja başlıyacağım yine başladı masraf songazzz ;D ;D ;D yarında patiler geliyo hemde yeni çok fena olacak doç yavvv
eh be macır verdin gazı verdin gazı bende aldım ön ve arka kilitleri kısmet olursa bugün kendim montaja başlıyacağım yine başladı masraf songazzz ;D ;D ;D yarında patiler geliyo hemde yeni çok fena olacak doç yavvv
ersel abi iyi güzelde senin aracı nereden takip edicez ....ayıp oluyo ama ;D şu ön arka kilitleri bende merak ediyorum kaca mal oluyor nasıl takılıyor...az kaldı ben av falan derken offraod çu olup cıkıcam aranızdan ;D
macır benim kendi atölyem var orada boş kaldıkça mekanik işlerini kendim yapıyorum ama fotograf makima sizlere ömür yenisini alacak parada yok ;D ;D ;D ;D doçdan sıra gelmiyo ona ben kilitleri 6 ay araştırdım sonunda 1800 ankaradan hemde çıkma olarak buldum bugünde arka diff bilyalarını getirtiyorum . en yakın zamanda görselleri koymaya çalışırım yeni lastklerimde gelsin hepsini bir çeke paylaşırım ok
macır benim kendi atölyem var orada boş kaldıkça mekanik işlerini kendim yapıyorum ama fotograf makima sizlere ömür yenisini alacak parada yok ;D ;D ;D ;D doçdan sıra gelmiyo ona ben kilitleri 6 ay araştırdım sonunda 1800 ankaradan hemde çıkma olarak buldum bugünde arka diff bilyalarını getirtiyorum . en yakın zamanda görselleri koymaya çalışırım yeni lastklerimde gelsin hepsini bir çeke paylaşırım ok