1983 Model Çift Kabin 4x4 Dodge S 100

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan muhacir Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 557
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 146,007
Ynt: 1983 Model Çift Kabin 4x4 Dodge S 100

ersel' Alıntı:
ah be muhacır ben sana benimkileri verirdim jantla o paraya yawww ama fotoları çekemedik . olsun hayırlı olsun yinede
ahh be ersel abi gercekten benimde alasım vardı senin takımı ama bi foto ekleyemedin ki :smiley: üstünde bi görebilseydim hazırlamıstım kendimi :smiley: olsun nasip bu işler bunları bir takalım bakalımda belki kısmet baska zaman baska bişeyde olabilir...

Etiketler

Muhacir Kardeş,
senin yaptıklarını görünce bende coşuyorum,
hesap kitaba başlayınca içimdeki bütün istek kaçıp gidiyor malesef.
aklımdan geçenlerden bahsetmek isterim, yapamasak da hayal işte.
biliyorsun ki insan hayal edebildiği müddetçe yaşar :smiley:
senin yaptığın gibi önce komple aracı dağıtmak,
sonra kumlatıp değişmesi ve düzeltilmesi gerekenlerin kaportacı da yapılması,
ardından v8 motor ve uyumlu otomatik şanzuman (muhtemelen jeep xj'den)
yerleştirilmesi, bu arada motor bloğunun parlak kırmızı ve kapakların parlak metalik gri boyanması unutulmamalı...
ardından boya işlemleri, mat siyah boya
sonra iç döşemeye geçilmeli.
tavana sunroof (2 adet öne ve arkaya)
5 tane spor koltuk, dikişleri parlak kırmızı ve deri kaplama.
daha sonra ön göğüslüğün tekrar dizayn edilmesi;
dağınık vaziyette bulunan tüm düğmelerin göğüslüğün ortasında toplanması.
düğmeler küçük ve ışıklı olacak,
konsola havalandırma konulacak ve buhavalandırmalar v8 motora bağlanacak olan klimadan beslenecek.
gelelim göstergelere :smiley: amerikadan gelecek olan 2 büyük ve 2 küçük gösterge grubundan oluşacak.
tamamı dijital ve kırmızı ışıklı olacak. çerçeveleri mat metalik renk olacak.
aracın 2 ön pencere camı tek parça ve otomatik olacak.
ön kapılara 150 watlık komponent jbl, arkaya koltuk altına slim kasa bas ve amfi olacak.
tüm bu müzik sistemine göğüslüğün ortasında 7" lik geri vites kamerası bağlanmış navigasyonlu dvd oynatıcılı sistem kumanda edecek.
dış görünüm de parlak tek obje jantların nikelajları olacak.
35" lik lastik takımı ve kavis verilmiş makaslar ile araç baya kaslı ve yüksek olacak.
tüm bunların tahmini maliyeti 17-19.000 TL arasında görünmekte.
selamlar

valla imkan varsa hiç gözünün yaşına bakma derim...yapta gözümüz bi dodge görsün..aslında öyle benimde aklımdan neler neler geciyor ama bu yaptıklarım bile 8 bine yaklaştı

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ben demiştim zamanında doç erkek evlat gibidir hep yer ne koysan kaldırır ve yine yer hep yer doymaz yer veeee yine yer hayallerin biter dersin yine başalar ;D ;D ;D ;D ;D ;D örnek ben tabikide tam 12500 lira yedi ama helal olsun ;D ;D bu arada nelere yedi diyeceğiniz neymiş o bitmeyen hayaller diyeceğiz 3 örnek döşeme normal yaptık önce kumaş bir yerden saab koltuğu buldu 2 tane elektirkli uyguna ??????? sonra olurmu olmazmı derken koyduk tabi koltuklar deri ne oldu kelaynak gibi şimdi ne olacak deri döşemeye dönecez haliyle bu döşemeler çöpe hayde yeniden döşemeciye bayılmaya . birde lastik jant var 3 takım lastik olacak şimdikileride satıp yenileri alabilirsem tabiki e yine zarar yani doç kısaca erkek evlat gibidir hep yer ama lazım olunca yürür durmaz seni yolda kolay kolay bırakmaz benimki daha bırakmadı yani ama ne demişler KURBANLIK KOÇ ASIRLIK DOÇ

bu gün tar otoyu aradım offroad jantları için sağolsun doğanay bey oradan almıştım dedi yol gösterdi.tarkan beyle konustum ellerinde çok güzel jantlar ve aksesuarlar var.yalnız benim beğendim şuan için yokmuş.aynı jantın nikelaj olanını söyledi fiyat 1800 civarında içim gitti valla nediğim ama şuanda almam mümkündeğil.daha arabanın parasını ödemedim :smiley: bidünyada masraf o yüzden baharı bekliycem jantlar için

ersel abi senin şu lastik jant takımının aracın üstündeki halini göremezsem gözüm acık gidicem valla....hadi bi gayret çekiver şu resimleri ...neyi kaçırdım şimdi daha çok merak ettim bak

ah be kadeşim makinam burada yok telde foto çekmiyo ama lastiklerin ilk gezi resimlerini koyayım arabayı gör bari ne diyeyim

67615_440067234623_720699623_5277765_7926671_n.jpg

67615_440067379623_720699623_5277783_7276273_n.jpg

bunları satıyorum aslında jantları 0 yaptırdım ben offroad için özel eğilmez kırılmaz ama işte dün yazım ya doç bu şimdide daha başka bişi düşünüyorum offroad için :smiley: :smiley: :smiley:

aynen abi bende rüyamda bile aracla uğrasır oldum...4 senedir ölü olan bi alacağım var nerdeyse 10.000 bine yakın bakalım canlanacak gibi para bi elime gecse yandı ortalık vinci jantı hepsini 10 numara alıcam valla :smiley: bu gün ilave bir çorum kaloriferi daha aldım onuda arka koltuğun altına koyucam bir ucu içeriye diğer ucunuda arka cama vericem malum buğu yapacak .bi diyorum vereyim 100o lira düzgün navigasyonlu kameralı bi teyp alayım ahhh ahhhhhhh abi sorma ...hatunla birbirimizi yiyoruz onumu aldın bunumu aldın diye :D

ben aynalara resinstans düşünüyorum şimdi :smiley: :smiley: :smiley: ;D tabi benim hatun bilmiyo garbim ne harcandığını bir bilse doçta yatırır beni yawww ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

abi bak aynalara resiztans falan yaparsan haberim olsun cok kullanıslı bişey olur.ben arka cama bile resiztans uyduramadım...buna uygun öyle cam yokmus ...........

ersel' Alıntı:
ben aynalara resinstans düşünüyorum şimdi :smiley: :smiley: :smiley: ;D tabi benim hatun bilmiyo garbim ne harcandığını bir bilse doçta yatırır beni yawww ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Abi o zaman sen ilk başta doçun içine resindans yerleştir. Üşüme sonra.

ah be adamım doçda şu an elektirkli koltuk koltuk ısıtma hyundai h100 kalörifer ve birde arka koltuklar için çorum kalöriferi var vede 92 termostat takılı zaten daha nasıl üşüyeyim içinde ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Şöyle extreme işler gördükçe aklım gidiyor. Araba harbiden kaliteli olarak yapılıyor. Ben bu arabalara bunun yapılacağını tahmin etmezdim ama yapılan işlerden sonra ne denli araçların çıkacağını gördüm. Geçenlerde kayseride bu aracın yapılısını gördüm. Araç siyahtı yükseltme falan herşey yapılmış acayıp bir makina olmuştu.Amerikan pickuplarına benziyordu.

Muhacir,
sen arabayı komple dağıttığın için daha iyi bilirsin.
amerikada hummer h3'lerin çift kabin modellerinde dikkat ettim de bagaj bölümü ile yolcu kabini tek parça
bizim araçlar da 2 parça halinde ya. aradaki yaklaşık 1,5 cm'lik aralık göze hoş görünmüyor. bunu kabine sabitlemek mümkünmü sence?
selamlar
bilge

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,918
Kayıtlı Üye Sayımız
166,699
Kaydolan Son Üyemiz
adnan86

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR