1983 Model Çift Kabin 4x4 Dodge S 100

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan muhacir Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 557
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 146,141
Ynt: 1983 Model Çift Kabin 4x4 Dodge S 100

kabasakal73' Alıntı:
Muhacir,
sen arabayı komple dağıttığın için daha iyi bilirsin.
amerikada hummer h3'lerin çift kabin modellerinde dikkat ettim de bagaj bölümü ile yolcu kabini tek parça
bizim araçlar da 2 parça halinde ya. aradaki yaklaşık 1,5 cm'lik aralık göze hoş görünmüyor. bunu kabine sabitlemek mümkünmü sence?
selamlar
bilge
sabitlemek derken ya raya profil, U yada köşebent falan koymak gerek yada kasayı direk kupaya civatalarla kaynakla macunla birleştirmek gerek ama bence ayrı daha hoş :smiley: zaten araya parca koymadan birleştirirsen şasedeki kupa bağlantı yerleri geride kalır yeni delik acmak gerek

Etiketler

resmi koydum,

Hummer_H2_77-1024.jpg

aracın orjinal şasi kupa düzenine müdahale ederseniz olası esnemelerde kupada dalgalanmalar ve kırıklar oluşacaktır.Herşeyin bence orjinali iyidir.:smiley:):smiley:)

Mekanikte makul ve mantıklı modifiyelere sözüm yok, ancak kaporta ile ilgili işlerden (kesme biçme şekil değiştirme) pek haz etmiyorum şahsen.Demek istediğim doğan görünümlü şahin misali.:smiley:):smiley:)

Şahinse, şahin kalmalı.

usta şimdi okudum sakın birleştirme gibi bişi düşünme zira araç zaten uzun arazide ters yerde kaldın mı kapılar kasıyo açılmıyor .haberin olsun

ersel' Alıntı:
usta şimdi okudum sakın birleştirme gibi bişi düşünme zira araç zaten uzun arazide ters yerde kaldın mı kapılar kasıyo açılmıyor .haberin olsun
yok yok abi öyle bir niyetim yok :smiley: ben orjinalinden memnunum...abi herhan bi 9000 lik bir vinç alabilirim işin üstündeyim .haber vereyim dedim

Ok mu garajda hummer imal edecek biri?
http://fullsizebronco.com/forum/showthread.php?t=25748

kolay gelsin aslına sadık kalmak diye bir laf demişler bizden evvelkiler. iyi tamamlamalar ve muhabetler.

Serhat merhaba,
aracın durumu ne yeni resimleri ne zaman eklicen?
herkes de aynı benim gibi merakla bekliyordur :smiley:
kar ve soğuktan işler yavaşladı mı yoksa?
selamlar

kabasakal73' Alıntı:
Serhat merhaba,
aracın durumu ne yeni resimleri ne zaman eklicen?
herkes de aynı benim gibi merakla bekliyordur :smiley:
kar ve soğuktan işler yavaşladı mı yoksa?
selamlar
selamlar......
valla sormaya burada kar soğuk yağmur derken sanayide işler yavaşladı.aslında calısılmıyor değil ama ufak işler yapıdığı için pek resim almadım.. birde hava yağıslı nemli diye ustaya hadiboya diye baskı yapmıyorum ortalığın nemi azalsın biraz...

benzinli s 100 lerin motor hacmi ve silindir sayısı nedir acaba

kolay gelsin konuyu ilgiyle takip ediyorum.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,926
Kayıtlı Üye Sayımız
166,705
Kaydolan Son Üyemiz
fayda70

SON KONULAR

Geri