işin içine extrem parçaları sokmadan yani offroad için özel parçalara girmeden hakkıyla kaporta boya gerekli hfif mekanik bakım,fitiller sıkı bir döşeme 4 sıfır lastik vs gibi aracı 10 numara toplamak isterseniz 6000 civarında bir para tutuyor....ama benim aracta motor iyi yani motora çak bir masraf yok bunun içinde....aracın motorunda sıkıntı varsa tabiki ne cıkar belli olmaz....şöylede söyleye bilirim...hayırlısıyla araç bitsin ana başlıklarıyla ne kaça mal oldu paylaşıcamfreegraf' Alıntı:iyi olacak o belli lakin dostum sonucta bi sakıncası yoksa bize maliyet konusundsda bir bilgi gerek hani olurda delinin biri böyle bir şeye niyet ederse deliliğini test etsin.tekrar kolaylıklar diliyorum.
aynen baba korkunun ecele faydası yokfreegraf' Alıntı:eyvallah Allah hayrlısı ile eskitmeyinasib etsln diyelim ve gelişmeleri de izliyelim..korkunun ecele faydası yok.
abi kumar yok hovardalık yok öle yaşantı masrafımda yok sabah 6 bucukta bi kalkıyorum eve kacta girdiğim belli değil hovardalıksa bir bu var işte napalımfreegraf' Alıntı:hani olmazda dostunu hatuna diyebilirsin.bu konuları deme pas gec heleki hatun bu tür şeylerden uzak ise işin dahada zor.neyse iki tur bindikten sonra .belki affedebilir.aslında şöyle iki burmalıyı feda etse ..nerde o hatunlar .
evet ufuk kardeş edremitteyimufukc' Alıntı:oto sanatkarları sitesinde gördüm bu 4x4 ü edremittemisiniz ?
evet ufuk kardeş yeni yapıldı o işler...ufukc' Alıntı:abi bunlar bugün mü yapıldı atölyem çok yakın arasıra bakıyorum