1983 Model Çift Kabin 4x4 Dodge S 100

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan muhacir Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 557
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 146,000
Ynt: 1983 Model Çift Kabin 4x4 Dodge S 100

aksakal arkadaşa katılıyorum bu toplama konusunda yeni bir kapı...rızık bu hangi kapıdan gelir belli olmaz.Hayrlı toplamalara devam kolay gelsin.

Etiketler

şimdi aracın başından geliyorum....
radyatör,hava filitre kovanı,basamaklar tamponlar rollbar gibi mat siyah boyandı.zaten kaput ve 1 kapının zımpara macun astar işleri bitti....
yarın nasipse forkliftle kupayı ve kasayı yıkamaya götürüp güzelce kostik ve yıkama olacak sonrada nasipse taban içten ve dıştan pütür boyası yapılacak....
yarınki işleri fırsat buldukce fotoğraflar eklerim....

iyi olacak o belli lakin dostum sonucta bi sakıncası yoksa bize maliyet konusundsda bir bilgi gerek hani olurda delinin biri böyle bir şeye niyet ederse deliliğini test etsin.tekrar kolaylıklar diliyorum.

freegraf' Alıntı:
iyi olacak o belli lakin dostum sonucta bi sakıncası yoksa bize maliyet konusundsda bir bilgi gerek hani olurda delinin biri böyle bir şeye niyet ederse deliliğini test etsin.tekrar kolaylıklar diliyorum.
işin içine extrem parçaları sokmadan yani offroad için özel parçalara girmeden hakkıyla kaporta boya gerekli hfif mekanik bakım,fitiller sıkı bir döşeme 4 sıfır lastik vs gibi aracı 10 numara toplamak isterseniz 6000 civarında bir para tutuyor....ama benim aracta motor iyi yani motora çak bir masraf yok bunun içinde....aracın motorunda sıkıntı varsa tabiki ne cıkar belli olmaz....şöylede söyleye bilirim...hayırlısıyla araç bitsin ana başlıklarıyla ne kaça mal oldu paylaşıcam :smiley: korkmak yok ama

eyvallah Allah hayrlısı ile eskitmeyinasib etsln diyelim ve gelişmeleri de izliyelim..korkunun ecele faydası yok.

freegraf' Alıntı:
eyvallah Allah hayrlısı ile eskitmeyinasib etsln diyelim ve gelişmeleri de izliyelim..korkunun ecele faydası yok.
aynen baba korkunun ecele faydası yok :smiley:
aslında şimdi siz sorduktan sonra kabaca bi topladım lastikleri almadan 6000 tl yi gecmişiz....valla hatun duysa bittik ;D

hani olmazda dostunu hatuna diyebilirsin.bu konuları deme pas gec heleki hatun bu tür şeylerden uzak ise işin dahada zor.neyse iki tur bindikten sonra .belki affedebilir.aslında şöyle iki burmalıyı feda etse ..nerde o hatunlar .

freegraf' Alıntı:
hani olmazda dostunu hatuna diyebilirsin.bu konuları deme pas gec heleki hatun bu tür şeylerden uzak ise işin dahada zor.neyse iki tur bindikten sonra .belki affedebilir.aslında şöyle iki burmalıyı feda etse ..nerde o hatunlar .
abi kumar yok hovardalık yok öle yaşantı masrafımda yok sabah 6 bucukta bi kalkıyorum eve kacta girdiğim belli değil hovardalıksa bir bu var işte napalım :smiley:

Aman.. kardeşim olasın bu hepsinden iyidir.Hic yüxüünü kızatrmaz en azından.yola devam.. Eminim bitince bütün yorgunluk biter.

oto sanatkarları sitesinde gördüm bu 4x4 ü edremittemisiniz ?

dün ya sitede sorun vardı yada benim bağlantımıda 4 defa uğrastım ama mesajı atarken hep takıldı o yüzden dünden 3 resmi bugün ekliyorum.
dün kupanın içini tamamen yaktık .kupaya alttan üstten pütür atılacağı için temiz olsun dedik...birde kasa ve kupanın altı kostikle tamamen yakılıp temizlendi....

IMG_0303.jpg

IMG_0304.jpg

IMG_0305.jpg

selamlar arkadaşlar.birkaç gündür yazamadım bilgi veremedim kusura bakmayın....işlerim cok yoğundu...
kupanın altı tamam kostikle yıkandıktan sonra komple makinayla tellendi ve macununları cekildi ve az önce pütür boyası atıldı resimleride ekliyorum.....bir aksilik olmassa haftaya cumartesi boya işi biter diyoruz ama hayırlısı tabii...şimdi fazla uzatmadan yeni resimleri ekliğim

IMG_0309.jpg

IMG_0310.jpg

IMG_0312.jpg

IMG_0314.jpg

abi bunlar bugün mü yapıldı atölyem çok yakın arasıra bakıyorum

ufukc' Alıntı:
abi bunlar bugün mü yapıldı atölyem çok yakın arasıra bakıyorum
evet ufuk kardeş yeni yapıldı o işler...
bana 0554 325 48 19 dan ulaşabilirsin.serhat ben müsait olduğumuzda arabanın basında görüşürüz

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,918
Kayıtlı Üye Sayımız
166,699
Kaydolan Son Üyemiz
adnan86

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR