1983 Model Çift Kabin 4x4 Dodge S 100

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan muhacir Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 557
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 145,946
Ynt: 1983 Model Çift Kabin 4x4 Dodge S 100

osman' Alıntı:
Şasideki temizliği bekliyoruz.

Bu arada aba şanzıman ile arazi şanzımanının olduğu bölgeyi üstten yakın çekim fotomuz var mı. Buradaki bağlantılar ilginç geldi.
osman selamlar...
bu resimleri senin için aldım

IMG_0290.jpg

IMG_0291.jpg

IMG_0292.jpg

IMG_0293.jpg

IMG_0294.jpg

Etiketler

baktıkca kolay gelsin akıl karı değil ama başkada yol yok.sonunu merak etmeye başladık bile tekrar kolay gelsin ekibe.

ALLAH kolaylık versin inşallah dileğin gibi olur

Hizli gidiyor bittigi zaman cok guzel bir calisma olacak heycanla bekliyorum

jetkan' Alıntı:
Hizli gidiyor bittigi zaman cok guzel bir calisma olacak heycanla bekliyorum
cok işimiz var ama gercekten kolayladık arkadaslar...
boyaya kısmen baslandı resimşeri gördünüz ama ustayı sıkıstırmıyorum cünki istediği zaman calıstığında cok daha güzel iş cıkıyor sizde bilirsiniz.nasıl olsa satılık bi arac değil tamamen keyfe keder topluyorum :smiley: herhalde 15 güne boya işi biter sonra aracı şantiyeye cekicez sıfırdan komple elektrik tesisatı cekilecek.....ondan sonra lpg takılacak arada bi camcımla konusurum döşemeye başlamadan camlar ve fitiller biter sonra kompla taban tavan kapı koltuk döşemeleri yapılacak....arada muhakkak mekanik işleride cıkar ama hangi araya girer bilemiyorum .....

bu arada araç ilk hali gibi krem renk olacak,şase ve alt takım komple siyah ,motor kısmı kırmızı ,amortisörler kırmızı.jantlar araç rengi,basamak - rollbar tamponlar vs siyah olacak...
iç döşemeyi yaparkenönce tabana battaniye denen kalın malzeme gögüsün tam altından arka camın alt cizgisine kadar yayılacak üstünede normal taban halısı döşenecek....
koltuklarımızı orjinal şeklinde tamir ettik biliyorsunuz önce vinlexkaplanacak sonrada çöl kamulfjaı düşünüyorum gerci burada istediğim tonda kumaş yok....çöl kamuflaj kumaşını nasıl bulurum bilen varsa lütfen paylaşsın :smiley: cok faydası dokunmus olur.......şimdilik aklıma gelenler bunlar sizde merak ettiklerinizi sorabilirsiniz arkadaslar

Ben navara ile bu sizin docun aynısına sağ kapıdan girmiştim gimat kavşağında.(şimdi köprü oldu orası.) Doç sol yanına devrildi. Bende tampon farlar ön kaput radyatör hepsi hasar aldı. 2 tane hava yastığına 2008 de heralde 3 küsür milyuar vermiştik. Ama docun sahibi kaza anında etrafa toplanan meraklılar la birlikte docu tekrar ayaklarına dikilttirdi bastı marşa çalıştı. İki kapısının sacı da heralde en fazla 500 tutumuştur 2008 de. benimde yanabilecek bütün kırmızı ikazlar yandığı için yağmurun altında çekici bekledim. docun sahibi ankarada karşıayayaka mezarlığının orda çiçekçi amca 84 yılının teknolojisi benimki 2008 model navara bilmem ne serisi......doçta sadece bi vites kolu bide direksiyon var bizim aletde işim gereği önünde vinci içinde telsizi gps i ıvırı zıvırı hepsi var Şimdi şunun için yazdım bunları o bakımsız çiçekçi docu bizi bu hale soktuysa sizin topladığınız araça denk gelsek ( Allah Korusun Tabi ) biz kaç köşe oluruz acaba.... Aracınıza rabbim kazasız belasız binmeyi nasip eder işallah Mutlu günlerde kullanmanız dileğiyle.

Fotolar için teşekkürler, şasiyide bekliyoruz.

osman' Alıntı:
Fotolar için teşekkürler, şasiyide bekliyoruz.
merak etme baba ;) aracı aldığım günden itibaren her adımı fotoluyorum....şase boyandıktan bittikten sonrada resimleri ceker eklerim....bu arada bende toplandıkça heyecanlanmaya baslamadım desem yalan olur...en az sizin kadar merak ediyorum...aracın üstünde bizzat bende calısıyorum ve her gün okadar zevkli geciyorki anlatamam..hatta acaba bundan sonra baska bir arac alıp onamı gecsem demeye basladım :smiley:

Bence siz bunu iş olarak da edinebilirsiniz :smiley:
Eminim ki sizin gibi titiz araç toplayan birine sitedeki arkadaşlar araçlarını gönül rahatlığı ile emanet edeceklerdir...
Kolay gelsin
selamlar
Bilge

AKSAKAL92' Alıntı:
Ben navara ile bu sizin docun aynısına sağ kapıdan girmiştim gimat kavşağında.(şimdi köprü oldu orası.) Doç sol yanına devrildi. Bende tampon farlar ön kaput radyatör hepsi hasar aldı. 2 tane hava yastığına 2008 de heralde 3 küsür milyuar vermiştik. Ama docun sahibi kaza anında etrafa toplanan meraklılar la birlikte docu tekrar ayaklarına dikilttirdi bastı marşa çalıştı. İki kapısının sacı da heralde en fazla 500 tutumuştur 2008 de. benimde yanabilecek bütün kırmızı ikazlar yandığı için yağmurun altında çekici bekledim. docun sahibi ankarada karşıayayaka mezarlığının orda çiçekçi amca 84 yılının teknolojisi benimki 2008 model navara bilmem ne serisi......doçta sadece bi vites kolu bide direksiyon var bizim aletde işim gereği önünde vinci içinde telsizi gps i ıvırı zıvırı hepsi var Şimdi şunun için yazdım bunları o bakımsız çiçekçi docu bizi bu hale soktuysa sizin topladığınız araça denk gelsek ( Allah Korusun Tabi ) biz kaç köşe oluruz acaba.... Aracınıza rabbim kazasız belasız binmeyi nasip eder işallah Mutlu günlerde kullanmanız dileğiyle.
bak sen en iyisi bana çarpma :smiley: ben seni alayım bi sucuk şarap yapalım dağda , ikide tüfek atarız hiç airbag le falan işimiz olmaz :smiley:
baba iyi dileklerin için teşekkür ama bu dilekler hepimiz için....Allah hepimizi kazadan beladan korusun

kabasakal73' Alıntı:
Bence siz bunu iş olarak da edinebilirsiniz :smiley:
Eminim ki sizin gibi titiz araç toplayan birine sitedeki arkadaşlar araçlarını gönül rahatlığı ile emanet edeceklerdir...
Kolay gelsin
selamlar
Bilge
Allah razı olsun...
aracını toplamak isteyenlere tabiki hem fikren hem pratikte yardımcı olmaktan zevk duyarım ...................................

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,916
Kayıtlı Üye Sayımız
166,696
Kaydolan Son Üyemiz
BiSQuiT.

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR