1983 Model Çift Kabin 4x4 Dodge S 100

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan muhacir Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 557
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 145,908
Ynt: 1983 Model Çift Kabin 4x4 Dodge S 100

evet bu kadar oynamışken 6 civataya kalan kupayıda kaldırmaya karar verdim sonunda.yarın üstünden alıyoruz nasipse....komple patlak catlak temizlik canavara tel takıp komple temizliycez şaseyi falan...yarın resimlerini eklerim umarım...
ne kaportada ne şasede elimiz deymedik yer kalmıycak yani....okadar masraf etmişken boyanmadık bakılmadık nokta kalmasın...şimdi bugünden bikaç resim ekliyorum

IMG_0262.jpg

IMG_0263.jpg

IMG_0264.jpg

Etiketler

tam yazlık araba olmuş Allah iyiliğinizi versin. arabanın anasıda sülalesi de ağlamış.neyse kolay gelsin...

freegraf' Alıntı:
tam yazlık araba olmuş Allah iyiliğinizi versin. arabanın anasıda sülalesi de ağlamış.neyse kolay gelsin...
baba orayı yap burayı sök derken iş 6 civataya kalınca alıverdik çamaşırları :smiley: temizlenmedik boyanmadık nokta kalmasın dedik

vallaha en iyisini yapmışsınız.aklında kalacağına indir aşağı b..ku püsürü neyi varsa dök gitsin.hem ne yaptığını bilirsin.ne olacağını da tahmin edersin.al sana sıfırdan imalat gibi.bunun keyfi de başka... Allah işnizi rast getirsin.tebrikler ..

şaseyi öyle bir temizledikki yarın resimlerini koyucam insallah şaseyi derkende motor,şanzıman defransiyellerde neredeyse 1 parmaktan fazla 30 yıllık yağ pas katmanları vardı hepsi kostik benzin yağ sökücülerle temizlendi....yarın bi posta kostik daha yapıcaz....akşam üstü çektiğim bi kaç resmide ekliğim içimde kalmasın

IMG_0277.jpg

IMG_0278.jpg

IMG_0279.jpg

IMG_0280.jpg

Üstadım gönlünce olsun İnşallah. En güzelini yapıyorsun. Her yeri elden geçiyor. En azından kafan rahat olur. Derlerya bakarsan bağ bakmazsan dağ olur diye. Hayırlısı olsun. Seneye bende aynı muameleyi yapacağım nasip olursa. Kal sağlıcakla...

doçhasan' Alıntı:
Üstadım gönlünce olsun İnşallah. En güzelini yapıyorsun. Her yeri elden geçiyor. En azından kafan rahat olur. Derlerya bakarsan bağ bakmazsan dağ olur diye. Hayırlısı olsun. Seneye bende aynı muameleyi yapacağım nasip olursa. Kal sağlıcakla...
eyvallah hasan abi......izlemeye devam et

Şasideki temizliği bekliyoruz.

Bu arada aba şanzıman ile arazi şanzımanının olduğu bölgeyi üstten yakın çekim fotomuz var mı. Buradaki bağlantılar ilginç geldi.

osman' Alıntı:
Şasideki temizliği bekliyoruz.

Bu arada aba şanzıman ile arazi şanzımanının olduğu bölgeyi üstten yakın çekim fotomuz var mı. Buradaki bağlantılar ilginç geldi.
şase öyle bir temizlendiki şaşarsınız...üstteki mesajlarda yazıyor 2 defa kostik ve kimyasallarla temizlendi ve tamammen motor ve şasi heryer boyanacak...bugün cok yoruldum cektiğim resimleri ekleyemedim ama yarın şanzımanı difransiyelleri sizin için çeker eklerim.....zaten aşama aşama ekliyorum şasenin ve motorun boyanmıl hallerinide göreceksiniz insallah....ama bi yandan işler biyandan arabanın takibi cok yoruluyorum...akşama evde fırsat olursa bugünki resimleride eklerim yada yarın.....

Yapmak istediğim gibi bir çalışma kolaylıklar diliyorum. Umarım bana da benzeri bir çalışma hilux ile kısmet olur :smiley:

Çok güzel ve emek içeren bir çalışma oluyor.İnşallah her şey istediğin gibi ve hızlı olur.

yorgunluktan cok fazla yazamıyorum........... ama resimlerimi yüklüyorum arkadaslar ........................

IMG_0281.jpg

IMG_0282.jpg

IMG_0283.jpg

IMG_0284.jpg

IMG_0285.jpg

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,916
Kayıtlı Üye Sayımız
166,696
Kaydolan Son Üyemiz
BiSQuiT.

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR