1983 Model Çift Kabin 4x4 Dodge S 100

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan muhacir Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 557
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 151,199
Ynt: 1983 Model Çift Kabin 4x4 Dodge S 100

muhacir' Alıntı:
eyvallah abi..........bu arada kilitleri takınca günlük kullanımda herhangi birbi sıkıntı doğuyormu( ya zaten benim sorulardan mevzudan nekadar caktığım alnasılıyor dimi )
Kuzenin yolladığı resimlere göre Chrysler 9.25 bu. Belli zaten eşşek gibi birşey ;D
Bende sadece arkada %100 kilit var, günlük kullanılır sorunsuz. Sadece dönüşerde takırtı tukurtu yapıyor. Size çıkmacılardan bulunacaklar %100 kilitli olmaz, bu sebeple bence hem öne hem arkaya sorunsuz takılır ve kullanılır...

Etiketler

ön defransiyel daha küçük yani bariz olarak ama önünde genişliği daha fazla.ön tekerleklerle arka tekerleklerin lastik izi farklı .O normalmidir ?

yaw millet dertlenmeyin 9.25 dokuz çeyrek arka 3.55 oran yani 39a 11 diyorsun ayna mahruti oranı için önde dana 44 arkanın üretecisi chreysler önün spicer bu arada günaydın konu hakkında 6 ay çalışınca böyle oluyor kilit çok daha ucuza bulunur diyen arkadaşım için söylüyorum ben aramadık yer bırakmadım lafda herkez çok ucuza buluyor hatta bir arkadaş 800 liraya bulacam sana dedi hala bulacak şükürler olsun siz yanlış anlamayın ama laf değil icraat çok önemli tam 6 ay araştırdım birde ben kendimde sanayiciyken en son ankaradan çıkma çanaklarıyla tedarik ettim. sırf bu kilit olayı için çok km yol yaptım . tel de gel abi var diyolar gidiyoruz aaa çanaklar yok sadece kilitler var olmuyo dön geri falan filan işte o yüzden ben bu paraya buldum benim için iyi yani . bu arada herkez aynı şeyi söylüyo macır buda insanı deli ediyor . abi bunlar eskiden hiç önemli değildi biz söküp kimbilir kactane attık şimdi değere bindi macır sonuç olarak bilyası yağı yağ katkısı bana 1800 buldu .işçilik hariç sen kaça çözersin işi bilmem inşallah bende ucuza çözersin ama istediğin ölçüyü sor ve kaydet bende tüm orj ölçüler var abd ve türkiye normları ile

Dert edilecek birşey yok sizde rahat olun.Bilgi paylaştıkça güzeldir.
Bunun için burdayız ve bildiğimizi ve yaptıklarımızı paylaşıyoruz.

aynen katılıyorum arkadaşlar sadece be çok bu konuya çalıştım hepsi o heyecen yaptım ;D ;D bildiğim konu olunca ;D ;D ;D

ersel' Alıntı:
aynen katılıyorum arkadaşlar sadece be çok bu konuya çalıştım hepsi o heyecen yaptım ;D ;D bildiğim konu olunca ;D ;D ;D

)))heyecana gerek yok. Kimse not vermiyecek.

Eklemiş olduğum fotolarda conta şekillerine göre kolayca ayrılabiliyor zaten diferansiyeller.Sizin aldığınız malzemeler ön ve arka için çifti 1800 liraya mal oldu sanırım değilmi, iki kilit rulman vs.

2 takım kilit çanakları vs komple birde mopar yağlar 4 rulman 1800 tl

[attachment=1]

lastik çapı ve diferansiyelin efektif çalışacağı ölçüleri gösterir çizelge.

Sarı renkli olan kesişmeler max. ekonomi, siyah renkli kesişmeler fabrika değerlerine yakın, mavi olan kesişmelerde yüksek performanslı eşleşmelerdir.siyah değerleri eğer çok sert offroad yapmıyorsanız yakalanmalı, mavilere doğru gidildiğinde yakıt artacak ve motor ömrü kısalacaktır.

35x11.50x 16
lastik kullanıcam şimdi çizergeyi inceliyorum

benim en büyük sorunum motor 75 lik perkins dizel motor devri düşük kaldığı için son hız yok bu arada düzde 100 110 yapıyo ama rampada çabuk düşüyo ama küçük viteslerde şu ana kadar hiç sorun yaşatmadı yani okadar battım kırdı ama lastik dönmemezlik yapıp üzmedihoş şimdi 35 lastikler ve bu kilitlerle ne olucak hiç bilmiyorum