yaw millet dertlenmeyin 9.25 dokuz çeyrek arka 3.55 oran yani 39a 11 diyorsun ayna mahruti oranı için önde dana 44 arkanın üretecisi chreysler önün spicer bu arada günaydın
konu hakkında 6 ay çalışınca böyle oluyor
kilit çok daha ucuza bulunur diyen arkadaşım için söylüyorum ben aramadık yer bırakmadım lafda herkez çok ucuza buluyor hatta bir arkadaş 800 liraya bulacam sana dedi hala bulacak şükürler olsun
siz yanlış anlamayın ama laf değil icraat çok önemli tam 6 ay araştırdım birde ben kendimde sanayiciyken en son ankaradan çıkma çanaklarıyla tedarik ettim. sırf bu kilit olayı için çok km yol yaptım . tel de gel abi var diyolar gidiyoruz aaa çanaklar yok sadece kilitler var olmuyo dön geri falan filan işte o yüzden ben bu paraya buldum benim için iyi yani . bu arada herkez aynı şeyi söylüyo macır buda insanı deli ediyor . abi bunlar eskiden hiç önemli değildi biz söküp kimbilir kactane attık
şimdi değere bindi macır sonuç olarak bilyası yağı yağ katkısı bana 1800 buldu .işçilik hariç sen kaça çözersin işi bilmem inşallah bende ucuza çözersin ama istediğin ölçüyü sor ve kaydet bende tüm orj ölçüler var abd ve türkiye normları ile