1983 Model Çift Kabin 4x4 Dodge S 100

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan muhacir Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 557
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 147,600
Ynt: 1983 Model Çift Kabin 4x4 Dodge S 100

Allah yardımcın olsun cokk zor kolay degıll basarılar:smiley:

Etiketler

akşam üstü aracın başına gittim birde ne göreyim usta kupanın astarını atıyor hemen birkaç resim aldım ama şu anda farklı pc deolduğumdan ekleyemiyorum nasip olursa yarın eklerim artık..bu gün 1 takım zincir aldım 7.50 /16 ölçülerinde denedim cuk diye oturdu benim 235 85 16 lara 150 tl.daha önce aldığım sislerde 13 cmlikti baktım 19 luklar gelmiş ufakları onlarla değiştirdim çifti 70 tl.halogen marka.yalnız acayip bir durumvar sislere park lambasıda koymuşlar mor renkte :D tabii hemen 2 de ampül aldım o mor parkları beyaz yapmak için.....talep var demekkiya ilginç ;D.....valla tek tek yazıyorum aldıklarımı iş bitince kaçlık olucam bilmiyorum.ıvır zıvır okadar çok tutuyorkiiiiiiiiiiii ama hep diyoruzya korkunun ecele faydası yok ;)

muhacır ben sana demedimmi yer işte dodge erkek evlat gibi ama kapıda olması da şart yani . dreksyon işine gelince doçhasan arkadaşımız yardım talabinde bulunmuş .nacizene tavsiyelerim makasları küpelere ellemeden kavis verdimi hiç bir sorun kalmıyo . yanlız kısa rot kolunu ayarlı yapıcan ki turları oradan ayarlıyosun . dreksyon pompa kulağını çok iyi ayarlıyacan yoksa kırıyorsun.birde amortisorler önde ise kesip tam arkasına kaynatıyorsun zira amortisör olmazsa araba yolda çok kafa sallıyo . birde çok şart değil ama ağır arazi şartlarını zorluyosanız bu arada sökülmüşken uzun rota tadilat yapın oda zor değil . rot başlarını sökün bizimkiler alttan geçerek bağlanıyo 100lük rotu diye geçiyo 2 adet 400lük rotu alıyorsun rotun geçtiği yerleri yukarıdan aşşağı geçecek şekilde tornacıda taşlatın veya deldirin birde uzun rot ölcüsünde dolu demir olabilir ama ben önermem malsemeciden etli boru tedarik edin bence zira bükülmezse bağlantı yerleri kırılır bu daha sorun olur bence rotu toplayın yukarıdan geçirin sıkın tam 10 cm rot kolu yükselir düşme çarpma esnasında onun eğilme sorunuda çok azalır . bu benim başıma geldiği için yapılmış bir uygulamadır . benim başıma geldi bir gezi esnasında sırf bu yüzden kaldım çok üzüldüm ve yaptım şimdi difflerimi bitireyim yine çıkacam bakalım daha ne sorun çıkaracak . benim derdim doç arazide gitmez diyenler aslında neyse benim diff şimlerini bulmam lazım size şimdilik iyigünler :smiley: ;D

evet dün ekleyemediğim resimler...umarım hoşunuza gider

IMG_0328.jpg

IMG_0329.jpg

IMG_0330.jpg

IMG_0331.jpg

IMG_0333.jpg

araba güzel olacak ama sen ne olacan onu bilmem sende benden beter olacan ha yakında

abiler ben bugün direksiyon işini hallettim 800 direksiyon (sağolsun gürübz oto kardeşim selçuk amerikadan getirtip verdi maliyetine ..
ve sagolsun gürbüz usta 50 tl işçilikl e takmı cjme. )

bugün ekonomiye can verdik!
bu arada çoook çok yumuşak direksiyon var elimde power bilmem doçlara olurmu aydına yolu düşen olursa kelepir veririm işi görülsün yeterki.
ben kurtuldum bu dertten.

peynirci09' Alıntı:
abiler ben bugün direksiyon işini hallettim 800 direksiyon (sağolsun gürübz oto kardeşim selçuk amerikadan getirtip verdi maliyetine ..
ve sagolsun gürbüz usta 50 tl işçilikl e takmı cjme. )

bugün ekonomiye can verdik!
bu arada çoook çok yumuşak direksiyon var elimde power bilmem doçlara olurmu aydına yolu düşen olursa kelepir veririm işi görülsün yeterki.
ben kurtuldum bu dertten.
valla olurmu bende bilmiyorum :smiley: kelepir diyosunya ne geciyor aklından alalım uymassa bizde bi kardesimize hediyeederiz yada koyarız bi kenara gün gelir lazım olur deriz ....zaten bizi bizden baskası tutmuyor aga...şimdi hevesli olmayan birine gitsen elindeki servet oluyor genelde böyle bi tavır var ama işin içinde biri olsa herhangibid durumda ben alır yollarım sana diyen bile oldu...Allah hepimizden razı olsun...

biliyorum çok sessiz kaldım ama sonunda bugün boyacımla kavga ettim....araç 45 gündür boyada nasıl bir boyaysa .......ayın 15 ine kadar süre verdim umarım bu arada iş başlarda bende sizlerle paylaşırım....

muhacir' Alıntı:
biliyorum çok sessiz kaldım ama sonunda bugün boyacımla kavga ettim....araç 45 gündür boyada nasıl bir boyaysa .......ayın 15 ine kadar süre verdim umarım bu arada iş başlarda bende sizlerle paylaşırım....

allah kolaylık versin.Para versen yer işi yapmazlar, vermesen işi yapamazlar.Sinir bozucu bir iştir bu.

Türkiyenin bir çok yerinde ne yazıkki böyle vurdum duymaz ustalardan geçilmiyor bunların mesleğine saygısı kalmamış insanlar nerede o eski ustalar bir çoğunun kemiklerini sızlatıyorlar.

insanlık yaptık 2 bin liranın 1700 ünü verdim 300 kaldı onuda arac cıktıktan 2 ay sonra falan vericem artık . bu işler sırayla oda beni beklesin artık

muhacir' Alıntı:
insanlık yaptık 2 bin liranın 1700 ünü verdim 300 kaldı onuda arac cıktıktan 2 ay sonra falan vericem artık . bu işler sırayla oda beni beklesin artık

İnşallah biter aracın o boyacıda.

her işte bir hayr vardır .küçük yerde daha cabuk çözersin. birde sahil insanı biraz da ağır oluyor haliyle. dehh demelisin.vede boş bırakmamak gerek .kolay gelsin.iyi olur umuduyla takip gerekir.bahara hazır olsa yeter.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,962
Kayıtlı Üye Sayımız
166,720
Kaydolan Son Üyemiz
Serhat YILDIRIM

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.