1983 Model Çift Kabin 4x4 Dodge S 100

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan muhacir Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 557
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 147,666
Ynt: 1983 Model Çift Kabin 4x4 Dodge S 100

az kaldı ersel abi şu boyadan bi cıksam adam akıllı 1 ayda araziye vururum ben bunu...bak son hali yarım saat önce cektim

IMG_0390.jpg

IMG_0391.jpg

IMG_0392.jpg

IMG_0393.jpg

Etiketler

dostum keşke kapı kollarını yeni modele çevirseydin eski model güzel duruyo ama çok sorun oluyo . bu arada sakın kızma bana nereden çıkardın bu fikri diye zira şimdi dikkat ettim daha tam bitmemiş işlerin onuda yap en azından tek anahtar olur ozaman böyle hepsini ayrı kitlemen gerekiyo (çamurlu fotolarını en kısa sürede bekliyoruz ) ;) ;) ;D ;D

ersel' Alıntı:
dostum keşke kapı kollarını yeni modele çevirseydin eski model güzel duruyo ama çok sorun oluyo . bu arada sakın kızma bana nereden çıkardın bu fikri diye zira şimdi dikkat ettim daha tam bitmemiş işlerin onuda yap en azından tek anahtar olur ozaman böyle hepsini ayrı kitlemen gerekiyo (çamurlu fotolarını en kısa sürede bekliyoruz ) ;) ;) ;D ;D
abi klasik görüntüsü cok hosuma gidiyor onu bozmak istemedim ama merkezi kilit takıyorum.alarm değil ama sadece kitleme amaclı öyle abuk subuk sesler cıkartmıycak :smiley: yaaaa abi kupayı toplamakta kolay değil 2 gündür aracın burnunu anca hizaya getirebildik valla kitabı baştan okuttu bize :D

Kupa boyandı mı yoksa henüz sadece astar mı var?

Motor rengi güzel olmuş ama eksantrik kapaklarını farklı renkte yapsan daha hoş görünebilirdi.

Bu arada ben hala şasideyim ,şasi temizlemesinden hiç foto yok mu? Neler yaptınız?

osman' Alıntı:
Kupa boyandı mı yoksa henüz sadece astar mı var?

Motor rengi güzel olmuş ama eksantrik kapaklarını farklı renkte yapsan daha hoş görünebilirdi.

Bu arada ben hala şasideyim ,şasi temizlemesinden hiç foto yok mu? Neler yaptınız?
şase komple temizlenip siyaha boyandı resimlerde görebilirsin :smiley: üstündekide astardan sonraki ilk kat....ilk kattan sonra bu gün kaportayı tamamen topladık tüm civataları falan sıkıldı son kattan sonra sadece camurluklar sıkılacak

muhacir' Alıntı:
arkadaşlar hayırlısıyla aracımı bu gün teslim aldım...............
1 seneden fazla süredir yattığı için çalıştırana kadar yoruldum üşüdüm ama garajıma cekebildim :smiley:
şu anda bu pc de resimleri yok
en kısa zamanda ekleyip yorumlarınızı katkılarınızı bekliyor olacağım..........................

selam doge konusunda ihtisaaım var aracımıda resimlerde görebilirsin özel bir araç

gelgezelim' Alıntı:
muhacir' Alıntı:
arkadaşlar hayırlısıyla aracımı bu gün teslim aldım...............
1 seneden fazla süredir yattığı için çalıştırana kadar yoruldum üşüdüm ama garajıma cekebildim :smiley:
şu anda bu pc de resimleri yok
en kısa zamanda ekleyip yorumlarınızı katkılarınızı bekliyor olacağım..........................

selam doge konusunda ihtisaaım var aracımıda resimlerde görebilirsin özel bir araç
resimlerini ekleyinde aracınızı herkes görsün.....

attım ama gelmemiş şimdi 3 er 3 er yolluyorum resimleri benim E-5 canavarının

1fuar resim.jpg

arabam 001.jpg

arabam 002.jpg

bunlarda başkaları bu konuda destek almak isterseniz bilgi ve parça olarak verbilirim

dodge jeneraör yüklü (1).jpg

fuar 4resim.jpg

kzd ereğli 001.jpg

hadi dayanamadım bir kaç özellik yazayım
hava soğutmalı disk frenler.( amerikan ford büyük tip)
çatal ön dingil
ön, arka büyük defransiyel( akıs kesmekten gına gelmişti değiştirdim)
8 bijon akıs ve jant
abs
178 Ps hava soğutmalı turbo intercooler perkins motor( mazot pompası farklı)
ağırlık boş 3650 kg
max sürat : 182 km( ölçmem radara girmem sayesinde oldu radar makbuzunda bu yazıyor)
ön vinç 12 ton çekme kapasitesin sahip
yağlı dreksiyon
33 x 12.50 x 16 lastik
zenon far
5 ileri mrceds sanzuman
amortisörler ithal..........vs...vs....

maşallah arac güzelmiş...Allah kazadan beladan korusun....bizim bu dodge S100 lerin orjinal jant ölçülerini verebilirmisin? 5X139.7 16 bir jant denedim oldu ama bijonları sıkmadan biraz fazla oynuyor gibi acaba ufak bi farkla başka bir ölçümü uyuyor bilemedim.senin aracın jantlarıda çok şık ebatları nedir acaba...ben henüz jant almadımda alırken sizin ölçüleri kılavuz yapayım

gelgezelim' Alıntı:
hadi dayanamadım bir kaç özellik yazayım
hava soğutmalı disk frenler.( amerikan ford büyük tip)
çatal ön dingil
ön, arka büyük defransiyel( akıs kesmekten gına gelmişti değiştirdim)
8 bijon akıs ve jant
abs
178 Ps hava soğutmalı turbo intercooler perkins motor( mazot pompası farklı)
ağırlık boş 3650 kg
max sürat : 182 km( ölçmem radara girmem sayesinde oldu radar makbuzunda bu yazıyor)
ön vinç 12 ton çekme kapasitesin sahip
yağlı dreksiyon
33 x 12.50 x 16 lastik
zenon far
5 ileri mrceds sanzuman
amortisörler ithal..........vs...vs....

aynı anda mesaj atmısız benim sorumun anlamı kalmadı:smiley: siz zaten difrransiyeller ve akisleri değiştirmişssiniz

benim jantlar 8 bijon
alacağınız jant 5 bijon olmalı eğer dfransiyeller orjinalse o jant ta manısada bir lastikçide mevcut iki arkadaşıma aldım
görünen jantın 5 bijonu

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,962
Kayıtlı Üye Sayımız
166,722
Kaydolan Son Üyemiz
maestrobd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR