gelgezelim
YAŞIYORSAM VARIM....
Ynt: 1983 Model Çift Kabin 4x4 Dodge S 100
hatta biraz müsade et ben atelyeme bakayım 5 bijon jant olacak galiba
hatta biraz müsade et ben atelyeme bakayım 5 bijon jant olacak galiba
bende şu anda resimlerde görünen orjinal jantlar var.onları araç rengi boyayıp şimdilik bu şekilde kullanayım diyorum...eğer sende varsa birkaç resim çekip eklermisin.bende görmüş olurumgelgezelim' Alıntı:hatta biraz müsade et ben atelyeme bakayım 5 bijon jant olacak galiba
gelgezelim' Alıntı:hadi dayanamadım bir kaç özellik yazayım
hava soğutmalı disk frenler.( amerikan ford büyük tip)
çatal ön dingil
ön, arka büyük defransiyel( akıs kesmekten gına gelmişti değiştirdim)
8 bijon akıs ve jant
abs
178 Ps hava soğutmalı turbo intercooler perkins motor( mazot pompası farklı)
ağırlık boş 3650 kg
max sürat : 182 km( ölçmem radara girmem sayesinde oldu radar makbuzunda bu yazıyor)
ön vinç 12 ton çekme kapasitesin sahip
yağlı dreksiyon
33 x 12.50 x 16 lastik
zenon far
5 ileri mrceds sanzuman
amortisörler ithal..........vs...vs....
selamlar ....kabasakal73' Alıntı:Maşallah,
Çok beğendim.
selamlar
Bilge
abi çok iyi olurya.ben gecenlerde 5X139.7 taktım bijon araları tutyor ama bijonları sıkmadan jant fazla serbest göründü gözüme emin olamadığım için sordum.göbek çapıda 72 mm. galibaersel' Alıntı:macır . benzili motoru çok tanımıyorum ama 6 litre olması lazım jant ölçüsüde bijon aralığı lada suzuki samurai ve cj serisi aynı ama göbekleri geniş kalıyo 5 x 115 diye aklımda kalan bu arada ama tam öğrenir gün içinde dönerim sana
abi nedemek.....aracı beğendine sevindim zaten farkındaysan bende bilmediğimi soruyorum ...sonucta tecrübe cok önemli faydalanmak gerekersel' Alıntı:macır zaten senin arabanı çok beğeniyorum emeğinide sonuna kadar takdir ediyorum. sadece gereksiz abartmalara bozuluyorum hepsi o
![]()
![]()
forumun faydaları abiersel' Alıntı:yok be macır arkadaş oraya yazmış da yazmış habuki 1 sene önce telefonda kendisiyle konuşdum o arabayı alacakdım . ozamanda ben pompacıyım abi demişdim tamam ozaman demişti şimdi burada aartınca gücüme gitti ne biliyim sanki biz ölçü değer bilmiyoruz gibi