1983 Model Çift Kabin 4x4 Dodge S 100

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan muhacir Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 557
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 151,566
Ynt: 1983 Model Çift Kabin 4x4 Dodge S 100

yeni resimler bunlar :smiley:

IMG_0418.jpg

IMG_0419.jpg

IMG_0420.jpg

IMG_0422.jpg

IMG_0423.jpg

Etiketler

ersel' Alıntı:
hasan abi kusura bakma yeni okudum mesajını zira cumartesi akşamı hava karlıylıdıya bir gezinti yapayım dedim ıstıranca dağlarına doğru bir yerde bir batmak battım sorma pazar günü akşam eve zor döndüm ;D ;D offroadın en elzem kurallarından birini unuttum o yüzden oldu bunlar asla tek araba çıkma kanununu unutunca pahalıya patladı yani . şu an sobanın başında olmama ramen hala üşüyorum . hasan abi 309 mersedesin 1 vites ve geri vites kara şanzıman ve öyle hemen girmiyo kesinlikle güç ve uzmanlık istiyo ;D ;D zamanla kazanılıyo ama her iki vitesde çok aşırı güçlü . genelde 2 vitesle kalkıyosun zaten hatta öyleki lastik dönerken 3 den 2 ye bile geçmiyo yani 2 vitesi doçun 1 vitesi gibi çalışıyo tadilat işlemine gelince çok yorucu bir iş zira pirizdirek uymuyo ve arka şaft kaplini uymuyo normalde uyduracan veya uydurulmuş alacan sonra şanzıman kulak cıvataları uymuyo araya flanş yaptıracan şanzıman boyu kısa geliyo araya ya şafta ya şanzıman arkasına tadilat yaptıracan yapılmışların fiyatları duruma göre deyişiyo bana 1000 1500 fiyat verdiler ben tüm işi kendi çabalarımla 850 tl ye halletim
Eeee üstadım bunub zevkide burada. Ben geçen tektabanca dağa çıktım. Hertaraf kar ellerim ayaklarım buz bağladı ağlayacaktım nerdeyse ama utandım ağlayamadım. En azından dönüşte anlatacak maceramız oluyor. Bende tek tabanca çok çıkıyorum ama doğru değil tabi. Her türlü olayla karşılaşmak mümkün. İllaki birileri olsada yardımcı olsa demektense arkadaşla çıkmak daha iyi. Ayrıca ilgine teşekkür ederim. Benim şu anki hedefim pover direksiyon var planımda. Şanzıman şimdilik rafa kalktı. Selamlar...

hocam zaten power dreksyon olmadan olmaz . zira çukura filan düşünce normal dreksyonu elinden alıyo mazallah bir çukur sonrası kötü şeyler bile olabilir ALLAH korusun

macırrr canavar çıkıyo ortaya ama kuyruğu daha tam olmamış ;D ;D ;D

araç baya toplandı gayet güzel oluyor maşallah. ancak hatırlatmak istediğim birşey var. eğer muayeneye girecekseniz lpg tankının yerinden dolayı muayeneden geçmesi imkansız.
kolay gelsin

__ C J 7 __' Alıntı:
araç baya toplandı gayet güzel oluyor maşallah. ancak hatırlatmak istediğim birşey var. eğer muayeneye girecekseniz lpg tankının yerinden dolayı muayeneden geçmesi imkansız.
kolay gelsin
muayene zamanında kasaya nakledicez artık napalım

gerçekten harika oluyor.İnanın dodge lara bakış açım sizin projenizi takip ettiktem sonra değişti.

yastek' Alıntı:
gerçekten harika oluyor.İnanın dodge lara bakış açım sizin projenizi takip ettiktem sonra değişti.
takip eden,merak eden ilgilenen tüm arkadaşlara teşekkürederim gercekten..bizde sizden aldığımız gazla ilerliyoruz emin olabilirsiniz:smiley: insan cok zaman yılacak pozisyona geliyor ama bizde aldığımız gazla saldırmaya devam ediyruz...benim finale az kaldı takip etmeye devam

macir hiç tadını bozma Allah öyle bir yardım ederki iyi niyetli ve gayretli insana .bir bakarsın sıkıntılar keyfe ve mutluluğa bürünmüş. seniniki coğu gitti azı kazı kaldı misalinden,hemde gayet iyi gittin küçük şeyleri saymazsan mesla boya süresi gibi.Şu da bir gercekki makinayi sıfırdan ürettin gibi.Bu yüzden katdire şayan bir arkadaş olarak kendini isbatladın.kolay gelsin yolun açık olsun durmak yok..kal saplık ve güzelliklerle.

Hocam bencede depo arazide size sikinti cikartabilir Allah korusun. Birde ustune depoyu muayenede disari sonra tekrar iceri ugrasacaksiniz. Kabinin icinde arka koltugun altina falan sigmiyor mu depo orya alsaniz iciniz rahat olsa?

yavuz abi gaz tankının eski yeri şasenin içinde bir arka tarafdı yani aracın tam götündeydi ben şaseyi kesmeden bi arkaya defransiyelin üstüne doğru aldım.o noktada herhangi bir sıkıntı yaratması için defransiyeli biyerde bırakmış olmam gerek bunun yanında muayeneden cıktıktan sonra seninde dediğin gibi sağlam bir kovan yapıcaz zaten.arac cok büyük ama kasası gercekten cok ufak onu oraya koyarsam kasadan hiç faydalanamıyorum.zaten içerde uygun yer malesef yok.fotoğraflar fazla ayrıntı vermiyor size ama gercekten uygun bi nokta olduğunu düşünüyorum.tank 60 lt zaten daha ufağıda iş görmez bu makinada zırt diye biter mazallah.keşke kasa yeteri kadar büyük olsaydıda oraya koyabilseydim ama durum bu.

2 gündürde aracın döşemeleriyle uğrasmaya başladık.göğüsün dışı amyantlı keceyle kaplanacak içeriside önce ziftli keçe üstünede çelik halı denen malzemeyle kapşıycaz...fotğrafları çeker eklerim arkadaşlar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,053
Kayıtlı Üye Sayımız
166,795
Kaydolan Son Üyemiz
tora2005

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR