muhacir
Kamp II
Ynt: 1983 Model Çift Kabin 4x4 Dodge S 100
yeni resimler bunlar
yeni resimler bunlar
ersel' Alıntı:hasan abi kusura bakma yeni okudum mesajını zira cumartesi akşamı hava karlıylıdıya bir gezinti yapayım dedim ıstıranca dağlarına doğru bir yerde bir batmak battım sorma pazar günü akşam eve zor döndüm ;D ;D offroadın en elzem kurallarından birini unuttum o yüzden oldu bunlar asla tek araba çıkma kanununu unutunca pahalıya patladı yani . şu an sobanın başında olmama ramen hala üşüyorum . hasan abi 309 mersedesin 1 vites ve geri vites kara şanzıman ve öyle hemen girmiyo kesinlikle güç ve uzmanlık istiyo ;D ;D zamanla kazanılıyo ama her iki vitesde çok aşırı güçlü . genelde 2 vitesle kalkıyosun zaten hatta öyleki lastik dönerken 3 den 2 ye bile geçmiyo yani 2 vitesi doçun 1 vitesi gibi çalışıyo tadilat işlemine gelince çok yorucu bir iş zira pirizdirek uymuyo ve arka şaft kaplini uymuyo normalde uyduracan veya uydurulmuş alacan sonra şanzıman kulak cıvataları uymuyo araya flanş yaptıracan şanzıman boyu kısa geliyo araya ya şafta ya şanzıman arkasına tadilat yaptıracan yapılmışların fiyatları duruma göre deyişiyo bana 1000 1500 fiyat verdiler ben tüm işi kendi çabalarımla 850 tl ye halletim
Eeee üstadım bunub zevkide burada. Ben geçen tektabanca dağa çıktım. Hertaraf kar ellerim ayaklarım buz bağladı ağlayacaktım nerdeyse ama utandım ağlayamadım. En azından dönüşte anlatacak maceramız oluyor. Bende tek tabanca çok çıkıyorum ama doğru değil tabi. Her türlü olayla karşılaşmak mümkün. İllaki birileri olsada yardımcı olsa demektense arkadaşla çıkmak daha iyi. Ayrıca ilgine teşekkür ederim. Benim şu anki hedefim pover direksiyon var planımda. Şanzıman şimdilik rafa kalktı. Selamlar...
muayene zamanında kasaya nakledicez artık napalım__ C J 7 __' Alıntı:araç baya toplandı gayet güzel oluyor maşallah. ancak hatırlatmak istediğim birşey var. eğer muayeneye girecekseniz lpg tankının yerinden dolayı muayeneden geçmesi imkansız.
kolay gelsin
takip eden,merak eden ilgilenen tüm arkadaşlara teşekkürederim gercekten..bizde sizden aldığımız gazla ilerliyoruz emin olabilirsinizyastek' Alıntı:gerçekten harika oluyor.İnanın dodge lara bakış açım sizin projenizi takip ettiktem sonra değişti.