KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Kolay gelsin ....bayağı uğraştınız ama az kaldı....çok iyi bir restorasyon oluyor....ilgi ile takip ediyoruz....artık doçlar yerli klasik araç olmaya başladılar....yıllarca ülkemizde hizmet verdiler.......köşeli hatları ile agrasif görüntülü araçlar bunlar...bir arazi aracı için en tarz çizgiler böyle köşeli araçlarda var bence.......tekrar kolay gelsin...
koltukların iskelet tadilatı aşamasında aklımdan gecmedi değil ama gerek görmemiştik.olsa tabiki daha hoş durur ama 2.yi yaparsam zaten ortadan cıkmalı kol dayaması falanda düşünüyorum 2. herhalde daha kısa zamanda ve çok daha donamımlı yaparım diye düşünüyorum artık.evet masraflı ama çok zevki çokkkkkkkkkkkkk
Bir arkadaşımın aracı TUV istasyonunda koltuklarda kafalık yok diye ağır kusurlu sayılmıştı..(90 lık bir defender dı)
Bilgi edinilmesinde fayda var Muhacir bey..Birde koltuklara toplam ne kadar harcadınız..
Fikir açısından soruyorum..
Kolay gelsin..
Bir arkadaşımın aracı TUV istasyonunda koltuklarda kafalık yok diye ağır kusurlu sayılmıştı..(90 lık bir defender dı)
Bilgi edinilmesinde fayda var Muhacir bey..Birde koltuklara toplam ne kadar harcadınız..
Fikir açısından soruyorum..
Kolay gelsin..
abi aracın orjinalinde kafalık olmadığı için sorun yok....ama cıkarsa bir şekilde aşarız artık aracın iç döşemesiyle ilgili malzeme 400 tl yi gecti 1000 tl de işcilik veriyorum yani döşemeler koltuklar bana 1500 civarında belki azıcık aşar ama malzeme tamamen benim sectiğim ürünler harcıalem malzeme yok yani
abi masraflımı evet masraflı yorucu bazen bezdirici ama çok zevkli yaaaaaaaaaa.hep diyorum kumar yok alem yasantı yok varsa yoksa bu işlere para harcıyorum cünki bütün hayat sıkıntısını unutturyor bana ...bunu versem hemen yenisine baslarım ertesi sabah hiç düşünmem ....
abi masraflımı evet masraflı yorucu bazen bezdirici ama çok zevkli yaaaaaaaaaa.hep diyorum kumar yok alem yasantı yok varsa yoksa bu işlere para harcıyorum cünki bütün hayat sıkıntısını unutturyor bana ...bunu versem hemen yenisine baslarım ertesi sabah hiç düşünmem ....
Kesinlikle çok güzel anlatmışsınız..Birşeyler yaratmak değilmi zaten eskiye hayat verebilmek..
Ruhla, aşkla, sevgiyle tutkuluyuz bizim gibiler bu tarz işlere..
Bende elimden geldiğince yenilemeye çalışıyorum aracımı ve günlük tutuyorum..
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=44774.40
paylaşmak güzeldir..
tekrar sevgilerimle kolaylıklar diliyorum