1983 Model Çift Kabin 4x4 Dodge S 100

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan muhacir Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 557
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 151,501
Ynt: 1983 Model Çift Kabin 4x4 Dodge S 100

Muhacir bey ön koltuklara bir de kafalık iyi olmaz mıydı..

Etiketler

Kolay gelsin ....bayağı uğraştınız ama az kaldı....çok iyi bir restorasyon oluyor....ilgi ile takip ediyoruz....artık doçlar yerli klasik araç olmaya başladılar....yıllarca ülkemizde hizmet verdiler.......köşeli hatları ile agrasif görüntülü araçlar bunlar...bir arazi aracı için en tarz çizgiler böyle köşeli araçlarda var bence.......tekrar kolay gelsin...

koltukların iskelet tadilatı aşamasında aklımdan gecmedi değil ama gerek görmemiştik.olsa tabiki daha hoş durur ama 2.yi yaparsam zaten ortadan cıkmalı kol dayaması falanda düşünüyorum :smiley: 2. herhalde daha kısa zamanda ve çok daha donamımlı yaparım diye düşünüyorum artık.evet masraflı ama çok zevki çokkkkkkkkkkkkk

Bir arkadaşımın aracı TUV istasyonunda koltuklarda kafalık yok diye ağır kusurlu sayılmıştı..(90 lık bir defender dı)
Bilgi edinilmesinde fayda var Muhacir bey..Birde koltuklara toplam ne kadar harcadınız..
Fikir açısından soruyorum..
Kolay gelsin..

PajeroCat' Alıntı:
Bir arkadaşımın aracı TUV istasyonunda koltuklarda kafalık yok diye ağır kusurlu sayılmıştı..(90 lık bir defender dı)
Bilgi edinilmesinde fayda var Muhacir bey..Birde koltuklara toplam ne kadar harcadınız..
Fikir açısından soruyorum..
Kolay gelsin..
abi aracın orjinalinde kafalık olmadığı için sorun yok....ama cıkarsa bir şekilde aşarız artık :smiley: aracın iç döşemesiyle ilgili malzeme 400 tl yi gecti 1000 tl de işcilik veriyorum yani döşemeler koltuklar bana 1500 civarında belki azıcık aşar ama malzeme tamamen benim sectiğim ürünler harcıalem malzeme yok yani

Ne diim muhacir bey..
Bunca emek, bunca zahmet, maddi manevi uğraş..
Uzun uzuun yıllar kazasız belasız kullanın..

abi masraflımı evet masraflı yorucu bazen bezdirici ama çok zevkli yaaaaaaaaaa.hep diyorum kumar yok alem yasantı yok varsa yoksa bu işlere para harcıyorum cünki bütün hayat sıkıntısını unutturyor bana ...bunu versem hemen yenisine baslarım ertesi sabah hiç düşünmem ....

muhacir' Alıntı:
abi masraflımı evet masraflı yorucu bazen bezdirici ama çok zevkli yaaaaaaaaaa.hep diyorum kumar yok alem yasantı yok varsa yoksa bu işlere para harcıyorum cünki bütün hayat sıkıntısını unutturyor bana ...bunu versem hemen yenisine baslarım ertesi sabah hiç düşünmem ....

Kesinlikle çok güzel anlatmışsınız..Birşeyler yaratmak değilmi zaten eskiye hayat verebilmek..
Ruhla, aşkla, sevgiyle tutkuluyuz bizim gibiler bu tarz işlere..
Bende elimden geldiğince yenilemeye çalışıyorum aracımı ve günlük tutuyorum..
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=44774.40
paylaşmak güzeldir..
tekrar sevgilerimle kolaylıklar diliyorum

arka koltuklarıda koyduk.son hali bu.....

IMG_0468.jpg

IMG_0469.jpg

IMG_0470.jpg

Muhacir keşke önleri tekli koltuk yapsaydın arayada bir konsul koyacaktın. Neyse epey yoruldun çamurlu geziler nasip olsun İnşallah...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,051
Kayıtlı Üye Sayımız
166,793
Kaydolan Son Üyemiz
ugursarisoy

SON KONULAR

Geri