Hadi hayırlısı..PatrolCat' Alıntı:Patrolüm sonunda festivale hazır...
Dün son rütuşlar ve pasta cila atıldı..
Kız gibi çıkacak yollara...![]()
Aracınız'da çok güzel olmuştu;MAŞALLAH.PatrolCat' Alıntı:12 senelik çalışma hayatımı kendi isteğimle sonlandırmış bulunuyorum ve biraz da kafamı dinleyebilmek ve dinlenebilmek adına yaz sonuna kadar özgürüm
Yaklaşık 6 ay süren restorasyon aşamasının akabinde aracımın son fotograflarını da sizlerle paylaşıyorum bu günlük vasıtası ile..
Aslında hayatıma yeni bir sayfa açacağımdan ve Karadeniz Ereğliden ayrılmayı düşündüğümden dolayı aracımı satacağım heralde..iki araç ile
yeni bir başlangıç yapmak zor olacağa benziyor..Şimdilik kapalı garajda muhafaza ediyorum Patrolümü..
Yeni kuracağım düzen içerisinde O ' na ihtiyaç duyup duymayacağımı bilemesem de şimdilik benimle emaktar..
[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]
koroglu1414' Alıntı:Aracınız'da çok güzel olmuştu;MAŞALLAH.
İnşallah dilediğiniz gibi olur..
Bol şans dilerim murat bey..
sinan54' Alıntı:aracınız güzel olmuş Allah kazasız belasız binmek nasip etsin
dr_musty' Alıntı:çok emek harcayıp cidden harika bir araç çıkarmışsıonız ortaya..
umarım bunca emek sonucunda aracınızı satmak zorunda kalmazsınız ancak eğer satmayıdüşünürseniz beni bilgilendrmenizi rica ederim çünkü böyl bir araç düşünüyorum..
darktreys' Alıntı:maşallah maşallah
nazar değmesin dikkat
darktreys' Alıntı:peki bu arka stoplardaki solgun görüntüyü zımpara ile giderdinizmi