1986 Kısa Şase Nissan PATROL-SD33 günlüğüm..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan PajeroCat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 209
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 54,921
Ynt: 1986 Kısa Şase Nissan PATROL-SD33 günlüğüm..

Patrolüm sonunda festivale hazır...
Dün son rütuşlar ve pasta cila atıldı..
Kız gibi çıkacak yollara...:smiley:

Etiketler

12 senelik çalışma hayatımı kendi isteğimle sonlandırmış bulunuyorum ve biraz da kafamı dinleyebilmek ve dinlenebilmek adına yaz sonuna kadar özgürüm:smiley:
Yaklaşık 6 ay süren restorasyon aşamasının akabinde aracımın son fotograflarını da sizlerle paylaşıyorum bu günlük vasıtası ile..
Aslında hayatıma yeni bir sayfa açacağımdan ve Karadeniz Ereğliden ayrılmayı düşündüğümden dolayı aracımı satacağım heralde..iki araç ile
yeni bir başlangıç yapmak zor olacağa benziyor..Şimdilik kapalı garajda muhafaza ediyorum Patrolümü..
Yeni kuracağım düzen içerisinde O ' na ihtiyaç duyup duymayacağımı bilemesem de şimdilik benimle emaktar..:smiley:

[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

28062011419.jpg

28062011420.jpg

30062011427.jpg

30062011428.jpg

30062011425.jpg

PatrolCat' Alıntı:
12 senelik çalışma hayatımı kendi isteğimle sonlandırmış bulunuyorum ve biraz da kafamı dinleyebilmek ve dinlenebilmek adına yaz sonuna kadar özgürüm:smiley:
Yaklaşık 6 ay süren restorasyon aşamasının akabinde aracımın son fotograflarını da sizlerle paylaşıyorum bu günlük vasıtası ile..
Aslında hayatıma yeni bir sayfa açacağımdan ve Karadeniz Ereğliden ayrılmayı düşündüğümden dolayı aracımı satacağım heralde..iki araç ile
yeni bir başlangıç yapmak zor olacağa benziyor..Şimdilik kapalı garajda muhafaza ediyorum Patrolümü..
Yeni kuracağım düzen içerisinde O ' na ihtiyaç duyup duymayacağımı bilemesem de şimdilik benimle emaktar..:smiley:

[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]
Aracınız'da çok güzel olmuştu;MAŞALLAH.
İnşallah dilediğiniz gibi olur..
Bol şans dilerim murat bey..

çok emek harcayıp cidden harika bir araç çıkarmışsıonız ortaya..
umarım bunca emek sonucunda aracınızı satmak zorunda kalmazsınız ancak eğer satmayıdüşünürseniz beni bilgilendrmenizi rica ederim çünkü böyl bir araç düşünüyorum..

koroglu1414' Alıntı:
Aracınız'da çok güzel olmuştu;MAŞALLAH.
İnşallah dilediğiniz gibi olur..
Bol şans dilerim murat bey..

Çok teşekkür ederim Cevdet bey iyi temennileriniz adına..
Sizlerle festivalde karşılaşamamış olsamda Bolu da sevgili bir dostum olduğunu unutmayacağımdan emin olabilirsiniz..
sevgi ve esenlikler..

dr_musty' Alıntı:
çok emek harcayıp cidden harika bir araç çıkarmışsıonız ortaya..
umarım bunca emek sonucunda aracınızı satmak zorunda kalmazsınız ancak eğer satmayıdüşünürseniz beni bilgilendrmenizi rica ederim çünkü böyl bir araç düşünüyorum..

Merhaba Mustafa bey,
6 aylık bir zaman zarfında elimden geldiğince titizlikle uğraşarak sanayi ikinci evim olmuştu bu araca yeniden hayat verebilmek adına..Eğer kesinlikle elimden çıkartacağımı düşünürsem sizi bilgilendireceğimden emin olabilirsiniz..
Sevgilerimle..

darktreys' Alıntı:
peki bu arka stoplardaki solgun görüntüyü zımpara ile giderdinizmi

Arka stoplar tek parça gibi görünsede 3 parça ve tedarik edemedim Kasım bey, sadece gazla iç dış yıkadım..

İyi günlerde kullanın,Allah kazalardan korusun,
Sağlıcakla kalın

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,053
Kayıtlı Üye Sayımız
166,796
Kaydolan Son Üyemiz
SemihK

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR