Ynt: 1986 Model - Değerlendirilmesi Gereken Bir Toyota Hilux 4x4 - SATILDI
997799' Alıntı:
http://www.youtube.com/watch?v=xnWKz7Cthkk&feature=fvw
http://www.youtube.com/watch?v=YfZDtC9kjVk
tek sıkıntı uzaklaşma açısı bence....
Levent,
BU bölümlerini biliyorum 5th gear' ın, defalarca izledim...
Terminatör filmindeki makinalar gibi.... Bi türlü ölmüyor Hi-Lux...
;D ;D ;D Sağol....
Uzaklaşma açısı çoğu pick-up' ta kötü...
amaç yükte taşımak olunca kasa uzuyor.... arka aksı geriye çeksen kolay oturur hale gelir bu sefer....
Şase arkada nerede bitiyor... kasa kısaltılsa felan, sonuçta benim olsa, yük taşımak için değil, yatacakda değilim (bu arada arka koltukta 1.70cm yatar mı rahatça) kısaltanbilirim kasayı şase müsaitse.... hem ağırlıkta biraz azalır...
Arada bir evin ihtiyacını karşılayacak kadar, satın alınan bi mobilyayı taşımak felan gibi, kasa olsa yeter...
Tampon kullanılmaz felan.... bişiler yapılır, buda zıplatması gibi nazarlık olsun hi-lux' e ;D ;D
4cly Dizele gürültülü eksoz felan olurmu, 6cyl veya 8cyl dizellerin eksozları benzinlilerden bile daha hoş sesli oluyor bazen...
Offf... taktım ben hi-luxe....
Bişeye takıldım mı ne yapıp edip bişekilde sahip oluyorum...
Bu zamana kadar her istediğimi yaptım, ama zor, ama geç, yaptım...
Görürsünüz bak...
yakında hi-lux' e otururum, nasıl olacak bilmiyorum ama, içimde bi his var
afedersiniz, başlarım konforuna, elektroniğine.... ;D ;D ;D
BaNa MeKaNiK LaZıM, MekAnİk....... ;D ;D ;D
sıkıldım ceylan derisi elektrikli koltuktan, otomatik klimadan vitesten....
Valla.... ;D ;D bana ne yaaa deri elektrikli koltuktan...
Anam beni Ardahan' da doktorken karnında taşıyıp doğurmuş... ;D süt ısıtçak tüp bile yokmuş... akşam voltaj düşermiş, ampüller sadece kızarırmış... ;D
Çok accıcık erken doğmuşum, küveze koyalım demişler, küvez ardahan' da yok, Kars' yok o yılarda, daha uzağa gitmek lazımmış...
Babam tabur komutanıymış orda, alay komutanındanmı ne helikopter istemiş... Komutan demişki "helikopter felan kaldırmam, asker çocuğu, yaşar, yaşar ;D"
4X4 Hi-Lux istiyom Bennnn....................
motor, vites, pedal, 4 şanzımanı, Mt, ışık, kalorüfer, silecek yeterrrrr....
;D ;D ;D ;D