Alfonse
Zirve
Ynt: 1986 Model - Değerlendirilmesi Gereken Bir Toyota Hilux 4x4 - SATILDI
Bülent bey selam,
İsmim Alp...
Profilimde felan yazar, gizlemiyorum ama üye olmayanların dahi okuyabildiği konu içi mesajlaşmalarda felan adımın okunup bilinmesini tercih etmiyorum, dünyanın binbir türlü hali var....
Ayrıca Alp kadar Alfonse' yide seviyorum... Bu site dışında normal hayattada alfonse diyehitab edilir bana...
Bu hoşumada gidiyor...
kabin alçaklığı sorun değil benim için, önemli olan genişliği... ;D (110kg üstüyüm)
Zıplamasıda sorun değil, açıkçası çok konfor sıkıyor beni....
Bu gidişle imkanlarımı zorlayıp Hi-Lux' e zıplayacağım, sonrada o beni zıplatır ;D
Selamlar...
bkocoglu' Alıntı:Sayın Alfonzo(Kusura bakmayın isminizi bilmiyorum)
Hilux çok iyi bir arabadır. Ancak, kabini çok alçaktır. Boyu 1.75 üzeri olanların, arabaya girip çıkması eziyet
Birde arazide ZIPLAMASI ile meşhurdur
Tecrübe ederseniz iyi olur.
Bülent KOÇOĞLU
Ankara
Bülent bey selam,
İsmim Alp...
Profilimde felan yazar, gizlemiyorum ama üye olmayanların dahi okuyabildiği konu içi mesajlaşmalarda felan adımın okunup bilinmesini tercih etmiyorum, dünyanın binbir türlü hali var....
Ayrıca Alp kadar Alfonse' yide seviyorum... Bu site dışında normal hayattada alfonse diyehitab edilir bana...
Bu hoşumada gidiyor...
kabin alçaklığı sorun değil benim için, önemli olan genişliği... ;D (110kg üstüyüm)
Zıplamasıda sorun değil, açıkçası çok konfor sıkıyor beni....
Bu gidişle imkanlarımı zorlayıp Hi-Lux' e zıplayacağım, sonrada o beni zıplatır ;D
Selamlar...